reklama
bo Ty tez dinozaur
Tak tak 30 lat to już prawie jedną nogą w grobie;-)
Tak tak 30 lat to już prawie jedną nogą w grobie;-)
No no no tylko bez takich tam dziwnych tekstówja tu się czuje na 16
izabela352
Fanka BB :)
alez oczywiscie, ze nie jadlam WPIEPRZALAM ja az mi sie uszy trzesly!!! ale slodyczy juz nie jem 5 dni!Izabela, ale rozumiem, że Ty nie będziesz jadła;-)
oj to ja stara jestem, bo ciagle czuje sie na 17... a o jakim filmie mowilyscie?
No no no tylko bez takich tam dziwnych tekstówja tu się czuje na 16
Wirujacy seks, najgorsze polskie tlumaczenie tytulu. Jestem fanka, wrecz fanatyczka tego filmu, dialogi znam niemal na pamiec, a i tak rycze kiedy Johny mowi "Baby nie będzie siedziała w kącie". Jezu a jaka piękna jest piosenka Patricka Sweyze "She's like a wind". Ma przepiekny tekst, o tym, ze jest sie tym czym, czym widzi Cię ukochana, choć dla siebie jest się nikim. Ukochana jest jak wiatr dla żagli, dzieki jej bliskości można uwierzyć w niemożliwe (subiektywna interpreatacja oczywiście).
YouTube - Patrick Swayze - She's Like The Wind
Dirty Dancing ma 21 lat.... Miałam 10 lat jak powstał i pamiętam pierwszy raz kiedy go zobaczylam, na koloniach letnich. Puscili go nam na takim wynalazku VIDEO.
YouTube - Patrick Swayze - She's Like The Wind
Dirty Dancing ma 21 lat.... Miałam 10 lat jak powstał i pamiętam pierwszy raz kiedy go zobaczylam, na koloniach letnich. Puscili go nam na takim wynalazku VIDEO.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Carioca, jak tam dietka?
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Brawo! A jak się czujesz? Nie głodujesz? Który dzień za Tobą? Chyba pierwszy, nie?a właśnie miałam napisać - 1 kg mniej Zajebiście.
reklama
Podziel się: