majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Bardzo restrykcyjna dieta. Na moje oko ok. 700 kcal. Ja bym się na nią nie skusiła. Zwłaszcza, gdy potrzeba dużo energii przy dziecku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo restrykcyjna dieta. Na moje oko ok. 700 kcal. Ja bym się na nią nie skusiła. Zwłaszcza, gdy potrzeba dużo energii przy dziecku.
Na wieczór to bez sensu;-) Rano się zmierzę. Choć mogę teraz, bo za pierszym razem też mierzyłam się na wieczór.
a czy nie pora znowu sie zmierzyc? nie pamietam w ktory dzien tygodnia to robilysmy![]()
:--
-
-
-
-(
Gdzie się mierzy talię? Jeśli w ogole coś takiego u mnie istnieje.
W brzucholu (ale wstyd) mam 95, w dupsku 97. A jeśli dobrze zmierzyłam talię to 88![]()
no tak, grunt to nie wyrzucic ;-) ide sie zmierzyc. tylko nie pamietam swoich poprzednich wymiarow. musze poszukac tamtego posta a to pewnie troche potrwaStan z 8 maja:
Ale dziś jakąś godzinę temu zjadłam kawałek ciasta od cioci, bo by się zepsuło;-)
ja w talii mam 80 (gdzie te moje 66 sprzed ciazy!:-
-
-
-
-
-
-() a "na brzuchu" 93
talia bez zmian 76, brzuch 87talia 76, brzuch 88.