reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

U mnie też mniej, ważę 56kg. Cieszę się z tego bardzo , więc zaczynam dzień kawałeczkiem serniczka od tęściowej, szkoda, żeby się zmarnowało.

reklama
uwaga uwaga! IZA K juz drugi dzien nie je NIC po godzinie 20 i normalnie SENSACJA XXI WIEKU... dzisiaj rano CWICZYLAM :szok::szok::szok:

Ja też zaczęłam machać nogami i robić brzuszki,bo mam taki flakowaty. Ale to nic:-( moją największą bolączką są cycki. Normalnie masakra, obwisłe flaki,a do tego nierówne. Mocno, o rozmiar. Chyba to nie zmieni się jak przestanę karmić. Watą mam se stanik wypychać?? Ciekawe ile kosztuje operacja:dry:

Ja też zaczęłam machać nogami i robić brzuszki,bo mam taki flakowaty. Ale to nic:-( moją największą bolączką są cycki. Normalnie masakra, obwisłe flaki,a do tego nierówne. Mocno, o rozmiar. Chyba to nie zmieni się jak przestanę karmić. Watą mam se stanik wypychać?? Ciekawe ile kosztuje operacja:dry:

Ja do tych nie równych cycków już jestem przyzwyczajona. Noszę staniki lekko usztywniane i z wkładkami, tylko z jedne miseczki wyciągam wkładkę i wkładam do drugiej dwie. Nikt się nie skapnie a i ja czuję się lepiej.:tak:

heh, Justyna ja wczora tez wpadlam na operacyjny pomysl :)

Dolaczam do klubu flakow.

ja tam sie odchudzam pelna para, tylko, ze nie mam czasu by cwiczyc (no dobra, 30 min by sie znalazlo, ale tak bardzo mi sie nie chce...)
Ostatnio znalazlam na youtube aerobic i cwicze sobie tak 2 razy po 15 minut. Mowie wam, fajnie opracowane :)

heh, Justyna ja wczora tez wpadlam na operacyjny pomysl :)

Dolaczam do klubu flakow.

ja tam sie odchudzam pelna para, tylko, ze nie mam czasu by cwiczyc (no dobra, 30 min by sie znalazlo, ale tak bardzo mi sie nie chce...)
Ostatnio znalazlam na youtube aerobic i cwicze sobie tak 2 razy po 15 minut. Mowie wam, fajnie opracowane :)
linka poprosze

reklama
Do góry