reklama
izabela352
Fanka BB :)
uwaga uwaga! IZA K juz drugi dzien nie je NIC po godzinie 20 i normalnie SENSACJA XXI WIEKU... dzisiaj rano CWICZYLAM
chyba lato się zbilża;-)uwaga uwaga! IZA K juz drugi dzien nie je NIC po godzinie 20 i normalnie SENSACJA XXI WIEKU... dzisiaj rano CWICZYLAM
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja też zaczęłam machać nogami i robić brzuszki,bo mam taki flakowaty. Ale to nic:-( moją największą bolączką są cycki. Normalnie masakra, obwisłe flaki,a do tego nierówne. Mocno, o rozmiar. Chyba to nie zmieni się jak przestanę karmić. Watą mam se stanik wypychać?? Ciekawe ile kosztuje operacja
Ja też zaczęłam machać nogami i robić brzuszki,bo mam taki flakowaty. Ale to nic:-( moją największą bolączką są cycki. Normalnie masakra, obwisłe flaki,a do tego nierówne. Mocno, o rozmiar. Chyba to nie zmieni się jak przestanę karmić. Watą mam se stanik wypychać?? Ciekawe ile kosztuje operacja
Ja do tych nie równych cycków już jestem przyzwyczajona. Noszę staniki lekko usztywniane i z wkładkami, tylko z jedne miseczki wyciągam wkładkę i wkładam do drugiej dwie. Nikt się nie skapnie a i ja czuję się lepiej.
H
Harsharani
Gość
heh, Justyna ja wczora tez wpadlam na operacyjny pomysl
Dolaczam do klubu flakow.
ja tam sie odchudzam pelna para, tylko, ze nie mam czasu by cwiczyc (no dobra, 30 min by sie znalazlo, ale tak bardzo mi sie nie chce...)
Ostatnio znalazlam na youtube aerobic i cwicze sobie tak 2 razy po 15 minut. Mowie wam, fajnie opracowane
ja tam sie odchudzam pelna para, tylko, ze nie mam czasu by cwiczyc (no dobra, 30 min by sie znalazlo, ale tak bardzo mi sie nie chce...)
Ostatnio znalazlam na youtube aerobic i cwicze sobie tak 2 razy po 15 minut. Mowie wam, fajnie opracowane
izabela352
Fanka BB :)
linka poproszeheh, Justyna ja wczora tez wpadlam na operacyjny pomysl
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no i umówimy się na godzinę i będziemy ćwiczyły razem. Tak w myślach;-)
reklama
H
Harsharani
Gość
Podziel się: