reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

nie bić ja pasuje
dziś miałam świąteczny dzionek i nicni z oszczędzania się bo na diecie to ja raczej nie mogę być bo nie mam woli do nie jedzenia ale za to jak za dużo pojem to ćwicze
a to podziwiam was dziewczyny i kibicuje i ubolewam nad swoją nadwagą

reklama
Ja znam inną dietę. Moja mama schudła na niej ( kilka lat temu) 20 kg. Też trwa 2 tyg ale nie jest rygorystyczna i je sie co 2 godz.
Ja tam nie wierze z zdrowa diete ktora gubi az tyle w tak krotkim czasie...bardzo obciaza nerki i w ogole caly organizm. Moze bys zaryzykowala gdybym miala jakas basniowa role w hollywoodzkiej super produkcji;-) ale nie tak po prostu.:no:

swietne tankini sa na stronie bon prix, nawet w miare ceny :)
Wiem, wlasnie dzis u mamy przegladam gazetki i mnie natchnelo...ze jest dla mnie nadzieja na zatuszowanie brzuchola...a jak cos to siup w gore i opalamy.
Nie mialam ciuchow z bon prixa ale moze sie skusze bo te na allegro to koszmarna drozyzna.

Izabela - cos kojarze ze planowalas w tym roku na plaze wystapic w kostiumie jednoczesciowym...ja ostatnio odkrylam taki wynalzek ( moze to juz odkryto dawno dawno temu?:baffled::zawstydzona/y:) TANKINI :-) i chyba sobie sprawie podobny ( oczywiscie nie ten konkretny bo...cena mnie zemdlila)
TANKINI Victoria Secret Very Sexy Boskie wow! 36B (366930247) - Aukcje internetowe Allegro

wez mnie hruda nie kus... a ta bluzeczke mozna zdjac i zostaje sam staniczek? czy to w calosci jest

Nie mialam ciuchow z bon prixa ale moze sie skusze bo te na allegro to koszmarna drozyzna.
ja mialam sukienke i raczej nie polecam. ale przejrze.

ogladnelam... i doszlam do wniosku, ze to nie dla mnie. to sa obcisle topy, ktore na moim brzuchu beda sie po prostu zwijac. zwlaszcza jak bede siedziec. odpada. juz wole zwykly stroj+ top kupiony osobno (mozna kupic dobrany kolorystycznie) ale taki, zeby bylo ciut luzu w talii. poki co kupilam sobie pareo i w przyszlym tygodniu zamierzam pochodzic za strojem. musze tez przymierzyc te z zeszlego roku. kurna, moze nie jest tak zle jak mi sie wydaje. aha! i stroj chcialabym bialy. juz kiedys taki mialam i CUUUUUDNIE wygladal na opalonym ciele :tak:

Stop dziewczyny. Zaszła mała pomyłka. Mama schudła na tej diecie 20 kg ale nie w 2 tyg. tylko dieta trwa dwa tygodnie. Stosowała ją kilka razy w odstępach, a schudła tyle w pół roku. Jak dzis przyjdzie to się o nią zapytam i napiszę. Sorki jak któraś inaczej zrozumiała.

reklama
Już wszystko wiem. Mama dietę miała przez 2 m-ce.
Dwa tyg diety, dwa tyg normalnego żarcia - na przemian. ( bez obżarstwa, wszystko w małych ilościach),

I tak to wyglądało:
08:00 herbata goszka
10: 00 dwa jajka na twardo bez soli
12:00 dwa jabłka
14:00 10dkg gotowanego chudego mięsa
16:00 szklanka soku pomidorowego albo dwa duże pomidory
18:00 10dkg chudego twarogu
20:00 szklanka kefiru

KONIEC i tak przez dwa tyg. Ja kiedys też taką dietę stosowałam, ale wytrzymałam tylko te 2 tyg, a schudłam wtedy 4 kg.

Do góry