reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

no nie musialas mi tego przypominac :-( ale sie staro poczulam... a co do mojego biustu to jest w gorszym stanie niz byl przed ciaza. tzn nigdy jakos nie zachwycal rozmiarem (choc nie bylo zle ;-)) ale za to byl super jedrny! teraz mam na cyckach strasznie wysuszona skore i nawilzam i nawilzam i nic :wściekła/y:
Alez ja nikomu wieku nie wypominam bo sama mam 29...i czy 30tka to starosc?????
dziewczyny kochane...no dajciezesz spokoj!!!!;-):-):-):-)

reklama
hrudzia potrzeba mi było takiego podejścia do problemu i dziękuję
a ja po wczorajszym ognichu i po dzisiejszym ciachu to pewnie przybrałam z 4 kilo hehehehe ale nic mamy pogode i jutro wypad do ogrodu po pracy więc kilosy same się spalą
ja kilka dni temu tez juz biegalam (doslownie) z kosiarka.

Alez ja nikomu wieku nie wypominam bo sama mam 29...i czy 30tka to starosc?????
dziewczyny kochane...no dajciezesz spokoj!!!!;-):-):-):-)
nie no wiem, ze stara nie jestem (28) ale tak jakos mi sie pomyslalo...

a ja czytając że wy wszystkie na dietach postanowilam wziąść się za siebie:tak:
jeżdże 3 x30min na rowerku stacjonarnym
skacze trzy razy dziennie na skakance
jem tabletki wspomagające odchudzanie
pije herbatki odchudzające
no i najważniejsze ale najgorsze w tym wszystkim to nie jem slodyczy

u mnie w kacie lezy skakanka i hula hop. i poporodzie skakalam raz a hulahopowalam sie zero razy. tak ze mnie ambitny czlek!

Brawo!!!!!

u mnie w kacie lezy skakanka i hula hop. i poporodzie skakalam raz a hulahopowalam sie zero razy. tak ze mnie ambitny czlek!
To witaj w klubie 'leniuszka-smierdziuszka'...wlasnie za to siebie nie lubie - zero determinacji i zapalu w kwestii cwiczen!

Wiecie co? A ja chyba nigdy nie cieszylam sie ze swojego ciala tak jak obecnie. Mimo ze zwykle wazylam 65 kg a teraz 69 i wiadomo - brzuchol wiekszy jest! ale za to zauwazylam ladniejszy i wiekszy biust, gesciejsze wlosy i ladniejsza cere.
!
Hruda a moge wiedziec ile masz wzrostu?

Hruda ciekawa bylam ile mierzysz.Powiem Tobie ze ze zdjec nie widac ze warzysz 69kg.

reklama
Hruda ciekawa bylam ile mierzysz.Powiem Tobie ze ze zdjec nie widac ze warzysz 69kg.
Bo to sa zdjecia tzw eksportowe hehe;-):-D.Ale powaznie, sama sie sobie dziwie bo kilka lat temu wazylam tez 70-69 i wygladalam jak krowa...a teraz spokojnie moge patrzec w lustro...qrcze, w biust poszly te wszystki kg?;-):-D:-D

Do góry