reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

Trzymam sie kopenhaskiej mimo wszystko, zero podjadania, dzien dziesiąty. Czasem kurczaka zamiast wolowiny i jak wracalam do Trojmiasta to wypilam redbula, ale to juz byla 6 godzina jazdy i godz. 23 wiec trudno.
Schudlam ale nie wiem ile, bo nie mam wagi (tzn mam ale deep in the jungle) i weszlam w bluzke rozmiar 40, ale tylek 42. Ale dla mnie to sukces.

reklama
A ja mam od dzisiaj ten pas:-) Jak dla mnie to rewelacja!!!!Tylko zobaczę z jakim skutkiem:baffled:Zależy mi na udach i brzuchu,na dupie też!!!!!
Oprócz tego dieta i fitnes:szok:

Etka i jak pas sprawdza się?

Przyjemne uczucie jak tak wibruje:-D:rofl2:
Jak czytałam komentarze to niby skóra się wygładza...teraz reklamują na roztępy...ale drogo:szok:
Zobaczymy po tygodniu,będę się mierzyć przed pasem i po każdego dnia,zreszta efekty będę widzieć:tak:
U mnie 4 kg mniej juz:tak:

Pas jest od wczoraj,zamówiłam go sobie aby pozbyć się dużo tkanki tłuszczowej,cellulitu na udach.
Dietę zażywam od jakiegoś tygodnia,może i trochę więcej:są to herbatki z Biedronki i byla tam płyta Fitness,więc jak mały śpi to tańczę z Olką:-D
Nie jem tylko kolacji:tak::no:

I w ciągu tygodnia schudłam 4 kg:-D

Jeszcze się Kasiu nie mierzyłam,od dziś to będę robić:tak:

reklama
etka chyba się skuszę na ten pas, czytałam komentarze i same pozytywy:szok:. Myślę, że sobie zrobię prezent, ( za dwa dni mam imieniny) a co tam:-D Mam nadzieję, że celullitu się pozbędę

Do góry