reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

reklama
a ćwiczysz dodatkowo? i co ze slodyczami?

Nie ćwiczę,ja mam co robić przy dwójce,zwłaszcza jak jest ubieranie,przebieranie lub kąpanie bo nie ma kto mi w tym pomóc ;-) A dwójkę wykąpać w jednym czasie to nie lada wyczyn,bo jak niejedno się drze to drugie woła "am,am" :rofl2::crazy: Trzeba być na pełnych obrotach zwłaszcza wieczorem :laugh2:

A słodyczy nie jem bo mnie nie ciągnie, najgorzej to z chrupkami bo lubię sobie podjeść :rofl2:

czesc dziewczyny.rodze na poczatku sierpnia i ciekawi mnie ile tak mniej wiecej chudnie sie tuz po porodzie.pomimo,ze sie nie obzeram to juz przytylam 19!wiem,ze mam zatrzymana wode w organiznie,ale waga jest waga:(masakra.pozdrawiam

no to chyba się skuszę na ten pas:tak::tak::tak: tylko na ten tańszy ten za 149zl:-)

Pewnie że ten tańszy,ponieważ ten mój jest przereklamowany!!!!! Tam widać że kobieta jest spocona itp. a u mnie czy u kogokolwiek nic takiego nie było :no:
I jeszcze jedno:Ten pas jest dla zdrowych osób, bez nadciśnień,uderzeń w głowę,nie stosuje się go w @.
Ostatnio była u mnie szwagierka,chuda jak patyk i mówi żebym jej to puściła.
Dziewczyna młoda bo zaledwie 18 latek skończyła i miała końcówkę @.
Minęło 5min.ciśnienie podeszło do góry,czerwona,gorąco jej, to po prostu podeszłam i jej to wyłączyłam:tak:

mam taki pas, ale tania podróbkę i taki twister na ktorym sie balansuje. Jak sie ma ten pas na sobie i "twistuje" tp wtedy faktycznie się poci pod tym pasem. Ale podobny efekt mozna uzyskac obwijajac sie folia spozywcza, najlepiej wczesniej posmarowac sie jakims kremem wyszczuplajacym/ujedrniajacym i wtedy pocwiczyc na tym twisterze.
Osobiscie nie praktykuje, bo w czasie remontu zgubilam twister.
Ogolnie dziewczyny, cudow nie ma, tylko dieta i cwiczenia :tak: Dlatego wciaz jestem kuleczka :wściekła/y:

caly czas sie ludzilam, ze jeszcze mi ten cholerny flak zmaleje ale dzisiaj popatrzylam na sprawe realnie... jak nie zaczne cwiczyc to skora zostanie taka jaka jest :baffled:. w sumie u mnie to nie jest kwestia tluszczu tyko wlasnie naciagnietej skory dlatego zadne odchudzanie tu nic chyba nie da. a za 1,5 miesiaca jedziemy nad morze i bede musiala kupic sobie jednoczesciowy stroj kapielowy :-(. pierwszy raz w zyciu! :szok:

caly czas sie ludzilam, ze jeszcze mi ten cholerny flak zmaleje ale dzisiaj popatrzylam na sprawe realnie... jak nie zaczne cwiczyc to skora zostanie taka jaka jest :baffled:. w sumie u mnie to nie jest kwestia tluszczu tyko wlasnie naciagnietej skory dlatego zadne odchudzanie tu nic chyba nie da. a za 1,5 miesiaca jedziemy nad morze i bede musiala kupic sobie jednoczesciowy stroj kapielowy :-(. pierwszy raz w zyciu! :szok:
ja mam to samo...ale o nie nie nie:no::no::no:...zaden jednosczesciowy nie wchodzi w gre...albo bede straszyc w bikini albo sie wezme ostro za tego flaka:sorry2:

reklama
Do góry