reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

Hruda fajnie , że cycki dostałaś większe, bo u mnie mimo, że nadal karmię to ostatnio wróciły do roz. 75B. SZKODA jak były większe wyglądałam sexi. ( tak mi się wydawało)

reklama
Etka - a mogłabyś wrzucić raz jeszcze linka do tego pasa? Chyba się z mamą na niego zrzucimy, choć nie jest to tania rzecz. Mam nadzieję, że jesteś w dalszym ciągu z niego zadowolona.

A ja zakończyłam kopenhaską - mój wynik ostatecznie to 5 kg. Potem w ciągu czterech dni po zakończeniu diety przytyłam 1 kg. Obecnie od tygodnia stosuję dietę "smacznie dopasowaną" z diety.wp.pl - z polecenia Maraniko - i wiecie co? Znowu straciłam ten kilogram. Założenie diety jest takie, że chudnie się maksymalnie 1kg na tydzień. W ten sposób do września mam osiągnąć wymarzone i trochę zaniżone 60kg, bo tak naprawdę to usatysfakcjonuje mnie cel wyznaczony w suwaczku wagowym, czyli jakieś 69 kg. Na razie tempo chudnięcia się sprawdza, choć nie zawsze mam możliwość na 100% dostosować się do przygotowanego przez dietetyków rozkładu posiłków. Staram się nie podjadać, no i nie jem już wieczorem mniej więcej od 18:00, więc jak czasem nie wyrobię się z kolacją to ją sobie odpuszczam. No, jak już mnie ssie niemiłosiernie, to podjem Tymkowi chrupka kukurydzianego, ale o tym cicho sza:tak::-):-):-)

Hruda fajnie , że cycki dostałaś większe, bo u mnie mimo, że nadal karmię to ostatnio wróciły do roz. 75B. SZKODA jak były większe wyglądałam sexi. ( tak mi się wydawało)
u mnie to samo... tyle, ze ja juz nie karmie. a mam kolezanke, ktora po 1,5 rocznym karmieniu prawie biusty stracila. no ale znow jest w ciazy i emanuje kobiecoscia ;-)

Etka jak pas sprawdza się? ile go już stosujesz? ja też myśle żeby go sobie kupić ale nie jestem jeszcze zdecydowana bo boje się że się nie sprawdzi Ty go raczej polecasz czy odradzasz?

Etka jak pas sprawdza się? ile go już stosujesz? ja też myśle żeby go sobie kupić ale nie jestem jeszcze zdecydowana bo boje się że się nie sprawdzi Ty go raczej polecasz czy odradzasz?

Jak mam czas to robię :tak: Jak już śpi Bartek to on jest taki głośny,że zaraz się budzi,więc tego nie używam przy nim :no:
Zobaczymy ile za miesiąc zrzucę a chcę nogi sobie najbardziej wypracować :tak::crazy:

Jak mam czas to robię :tak: Jak już śpi Bartek to on jest taki głośny,że zaraz się budzi,więc tego nie używam przy nim :no:
Zobaczymy ile za miesiąc zrzucę a chcę nogi sobie najbardziej wypracować :tak::crazy:

a widzisz już jakieś efekty? żalujesz że to kupilaś czy nie?

Widzę różnicę w pasie,gdzie miałam ponad 100 a teraz -4-5 cm mniej.Zrobiła mi się talia;-)
Chociaż rozmawiałam z koleżanką która jest REHABILITANTKĄ i sugerowała mi że to jest bzdura,w ogóle ma inne zdanie na taki egzemplarz:sorry2:

reklama
Normalnie wszystko jem,ostatni posiłek przed 18.00
Piję herbatki z Biedronki
WSZYSTKO!!!!
Taka jest moja dieta!!!!!:-D:-D:-D

Do góry