reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

reklama
A co sądzicie o dietach wg grup krwi???

Teraz czytam jadłospis wskazany i niewskazany dla ludzi z gr krwi A (ja mam ARh+) i z tego co widzę wszystko co kocham jeść jest dla mnie niewskazane :dry::dry::dry:

Diety są nawet pod kolor oczu i rzeczywiście to prawda co piszą o diecie dla zielonookich.

Bardzo się cieszę, że nie tylko ja przepadam za słodyczami i nie mogę im sie porzec. W końcu kawa jest gorzka i do niej trzeba cos słodkiego.

Agulka ja też :-) ale w obecnej chwili moja dieta nie pozwala na ani grama słodkiego :dry: a tak poza tym tak się zawziełam jak kiedyś :laugh2: miałam 18 lat i żyłam na samych jogurtach Jogobella :sorry2: tzn na śniadanie, obiad i kolacje o 17 jogurt i nic przez ok miesiąca :-) tak wytrzymałam i nie umarłam i schudłam OKROPNIE!!!! Wyglądałam jak szkieletor!!! Moja mama po powrocie od siostry z Anglii przeżegnała się na mój widok :laugh2:

Moniu jak mogę Ci cos doradzić to nie bierz ze mnie przykładu :dry: bo jak teraz o sobie mysle to był głupi wybryk nastolatki :dry: po tym głodzeniu się włosy wyłaziły mi garściami :baffled: a paznokcie łamały się w środku paznokcia.

Dziewczyny jak bede w sierpniu w PL to przywioze ze soba dietke ktora dostalam od dziewczyny odchudzajacej sie pod okiem dietetyka w prywatnej klinice.Bulnela za nia razem z wizytami 1000:szok::szok::szok: a mi dala ksero za Free:-) Dietka jest bardzo bardzo prosta i skuteczna bo znajoma bardzo na niej spadla,juz nie pamietam ile,ale pamietam ze byla to naprawde zapasiona i zdesperwana osoba a po tej diecie laska normalnie sie z niej zrobila.Podejrzewam zrzut 30 kilo conajmniej.

reklama
gabids czekam z niecierpliwością, bo do sierpnia to sie pewnie zapasę na amen i może nie będę karmić cycem wiec dietka będzie wskazana:tak:

Do góry