reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

to ja sie znow pochwale...

2 dni diety za mna.. minus poltora kilo..

ale nie o to chodzi... najwazniejsze, ze mieszcze sie w spodnie ktore nisolam przed ciążą.. sa opiete, ale to nic!!!!! MIESZCZE SIEEEEEEEEEEEEEEEEEE:)

az mi sie plakac z radosci chce.

Teraz to juz na pewno wytrzymam na kopenhaskiej hehehehehehehe

reklama
i jeszcze postanowilam, ze na suwaku zrobie wage wyjsciowa, a nie taka z jaka zaczelam diete.. czyli jak widac, hehe...

poszlo 10 kilo juz. Nie wyobrazam sobie jaka ja musialam miec pupe.

Harsharani gratulacje!!!! i wytrwałości życzę. ja sie do diet nie nadaje i tylko pozostaje mi poczytać o waszych sukcesach i trzymać kciuki.

zachęcona Waszymi sukcesami chyba porwę się na tą kopenhaską jak wrócę do domu, bo juz naprwde jestem zmeczona komentarzami nt mojej okrągłości, najczęściej od cioć, które same mają gabaryty szafy trzydrzwiowej z lustrem :crazy:

Ciekawe jak mi pojdzie, juz wątpię, dotychczas stosowałam tylko dietę ŻM - żryj mniej :laugh2: i dawało niezłe efekty.

dzieki dziewczyny, Carioca, pewnie! ja tez myslalam ze nie wytrzymam ale jest ok..
Najlepiej sobie kogos znalezc zeby z Toba dietowal ;)

a ja cos sprawdze przy okazji... czy widac..
ba9a6d4bf6f6177e2e3dc57d40b3a9d0.png

hehe, widac... Moja mama dzis stwierdzila, ze juz nie musze dalej gubic kilogramow, ale ja serio chce zobaczyc jak to jest po takiej diecie..

reklama
Carioca ja bym chętnie sie z Tobą poodchudzała, ale jeszcze z cycka daje Dudusiowi. Naprawdę czasami mam ochotę już z tym cycusiowaniem skończyc i zając sie sobą. Wiem EGOISTKA ze mnie.

Do góry