reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

Hej,
Ta kopenhaska dieta mnie zadziwia-wychodzi na to że chudnę ok 0,5 kg dziennie :)
Jeszcze tylko 8 dni :):-)
Dobry pomysł z tą tabelką!! Trzymam za was kciuki! Harsh bądź silna!!

reklama
Karmiłam piersią, ale już od prawie miesiąca karmię butlą. Mimo tego waga mi się zatrzymała i nie spadała przez kilka mcy. Kopenhaskiej nie można stosować jak się karmi, zresztą chyba żadnych diet nie można (poza zasadami obowiązującymi matkę karmiącą)

ja tez suwak dodalam do podpisu...
ehhh.nawet sie zarejestrowalam na forum kopenhaskiej hehe..zobaczymy co to bedzie..

Skoro tak to ja tez dodalam suwaczek wagowy...z tym ze nie bardzo wiem jak on sie bedzie zminial..czy sama mam go modyfikowac? chyba tak...

dziewczyny rzuccie linkiem do tej kopenhaskiej. zwazylam sie dzisiaj i okazalo sie, ze od czasu zaprzestania kamienia cycuchem przytylam 2 kilo. chcialabym zrzucic jakies 5...

Harsh, fajnie tak szybko widzieć efekty, co? Ja też się cieszę z każdego choćby najmniejszego ubytku wagi :tak: Jutro przede mną 7my dzień, najcięższy...obym dała radę :)

reklama
no..widzialam. nic na obiad.. pewnie, ze dasz rade! mnie tylko denerwuja wszyscy inni ktorzy jedza same dobre rzeczy! No i szpinaku dostac nie moge i sie ibywam bez niego.. bo wczorajsza jego porcje.. zwyczajnie spalilam..
tygrysiatko,a ty ile masz wzrostu?

bo np na forum diety tej jest babka, ktora ma tyle ile ja wzrostu 170-171 i che schudnac az do 50... jak to zobaczylam to sie przezegnalam..

Do góry