reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

tzn nie obrzeram się niewiadomo jak ale zdarzy się że zjem cos słodkiego ......ogólnie staram się uważać co jem

reklama
oj nie liczę tego ale wydaje mi się że więcej weglowodanów niż białka i pewnie w tym tkwi problem:sorry2:

Gratuluję. Ja nie mam się czym pochwalić, bo zaniedbałam się okropnie. Ale oczywiście od dziś znów się biorę. Przede wszystkim ograniczam mączne potrawy (w tym pieczywo).
Donkat, a ile masz wzrostu?

Gratuluję. Ja po ciąży mam plan wrócić do wagi sprzed 1 ciąży. Jestem bardzo zdeterminowana bo nie mogę na siebie patrzeć. A jak to będzie później to zobaczymy

dziekuje za gratulacje. sama jestem z siebie tez dumna. teraz nalezy tylko to utrzymac. dzis szok, bo weszlam rano na wage a tam 56,6kg!!! juz nie pamietam, kiedy tyle mialam:-)teraz do idelanego efektu trzeba jeszcze pocwiczyc. wczoraj sie znow wzielam za kolo hoola hop
Majandra, mam 162cm.

reklama
Do góry