Oj ja też byłam o krok gdyby nie to, ze mój M zrezygnował z kolacji i wziął sobie jogurt to pewnie też bym nie dała rada idę oglądać na wspólnej i przy okazji poruszam troche sadło wczoraj wieczorem jeszcze oglądałam sexi mame i mówiły, ze na brzuchol oprócz tradycyjnych brzuszków bardzo dobrze robią skrętoskłony także zamierzam i to poćwiczyć
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Tabele tabelami ja nie wiem jaki mam cel... Wlasnie sie zmierzylam i w najgrubszym miejscu w brzuchu bez wciagania wypinania mam 82cm,a w udzie w miejscu gdzie sa grube 48cm. Zobaczymy na wiosne,czy cos sie zmieni
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Justyna, to brzuch mamy podobny, ale uda to Ty masz chude
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Majandra chude to ja mam lydki. Tak chudeze glupio mi chodzic w krotkich spodniczkach,bo mam krzywe nogi z tej chudzizny.
majandra
U mnie udo w najgrubszym miejscu to ok. 56 cm
monia_l
Wrześniowe mamy'07
to ja wolę nie pisac ale chciała bym miec takie wymiary jak wy oj jaka ja bym była szczęśliwa
jak tam dzis u Was dietkowo cwiczeniowo? ja jak narazie ok :-)taka motywacja jak jest dziś jak utrzyma się przez najbliższe kilka miesięcy to będzie super;-)
Donkat jak długo kręcisz tym hula-hop ?ja kiedyś kręciłam ale malutko i od 2 dni znów kręcę z większym zapałem no i muszę powiedziec ze coraz lepiej idzie a czytałam o jego bardzo dobrych skutkach juz dawno że bardzo dobrze działa na brzuch,boczki,talięmasz zwykłe czy te z wypustakami masującymi?ja mam takie zwykłe i wsypałam do środka kaszę żeby było cięższe bo lepiej się kręci i podobno daje lepsze efekty;-)
jak tam dzis u Was dietkowo cwiczeniowo? ja jak narazie ok :-)taka motywacja jak jest dziś jak utrzyma się przez najbliższe kilka miesięcy to będzie super;-)
Donkat jak długo kręcisz tym hula-hop ?ja kiedyś kręciłam ale malutko i od 2 dni znów kręcę z większym zapałem no i muszę powiedziec ze coraz lepiej idzie a czytałam o jego bardzo dobrych skutkach juz dawno że bardzo dobrze działa na brzuch,boczki,talięmasz zwykłe czy te z wypustakami masującymi?ja mam takie zwykłe i wsypałam do środka kaszę żeby było cięższe bo lepiej się kręci i podobno daje lepsze efekty;-)
majandra
A kiedy się ważymy? Co tydzień?
reklama
Podziel się: