reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

Oj ja też byłam o krok:zawstydzona/y: gdyby nie to, ze mój M zrezygnował z kolacji i wziął sobie jogurt to pewnie też bym nie dała rada:no: idę oglądać na wspólnej i przy okazji poruszam troche sadło:tak: wczoraj wieczorem jeszcze oglądałam sexi mame i mówiły, ze na brzuchol oprócz tradycyjnych brzuszków bardzo dobrze robią skrętoskłony:tak: także zamierzam i to poćwiczyć:tak:

reklama
mi jest wstyd się przyznac do wagi:zawstydzona/y:ale no dobra wczoraj było 75,5:zawstydzona/y::wściekła/y:cel 60kg od wczoraj ładnie się trzymam dietkowo i cwciczyc ćwiczyłam oby tak dalej to mam nadzieje że coś spadnie....

Monia napewno spadnie i to szybciej niż myślisz:tak: Ty do wagi bałaś się przyznać, a ja o swojej kondycji wolę nawet nie mówić:zawstydzona/y: normalnie maskara jakiej zadychy dziś dostałam ćwicząc:zawstydzona/y:

Tabele tabelami ja nie wiem jaki mam cel... Wlasnie sie zmierzylam i w najgrubszym miejscu w brzuchu bez wciagania wypinania mam 82cm,a w udzie w miejscu gdzie sa grube 48cm. Zobaczymy na wiosne,czy cos sie zmieni

to ja wolę nie pisac ale chciała bym miec takie wymiary jak wy oj jaka ja bym była szczęśliwa:happy:
jak tam dzis u Was dietkowo cwiczeniowo? ja jak narazie ok :-)taka motywacja jak jest dziś jak utrzyma się przez najbliższe kilka miesięcy to będzie super;-)
Donkat jak długo kręcisz tym hula-hop ?ja kiedyś kręciłam ale malutko i od 2 dni znów kręcę z większym zapałem no i muszę powiedziec ze coraz lepiej idzie :cool:a czytałam o jego bardzo dobrych skutkach juz dawno że bardzo dobrze działa na brzuch,boczki,talię:tak:masz zwykłe czy te z wypustakami masującymi?ja mam takie zwykłe i wsypałam do środka kaszę żeby było cięższe bo lepiej się kręci i podobno daje lepsze efekty;-)

reklama
Myslisz, ze tak z tygodnia na tydzień już będzie coś widać?:dry: Oby;-) mnie dzis mięśnie brzucha bolą po wczorajszych ćwiczeniach:szok::zawstydzona/y: ale twardo jak szefowa pojedzie zamierzam zamknąć się na pokoju i walczyć dalej;-)

Do góry