reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
Schudłam dwa kg ale nie wiem czy to za sprawa cwiczen raczej tego ze w ostatnich dniach mniej jadlam przez upaly i przez Kubę. Ale modelują ładnie. Chyba mam kilka cm mniej w talii i z tyłu na tzw boczki tez są dobre te ćwiczenia.

a zaznaczam ze jestem dopiero po polowie bo dzis dzien 22 a efekty są. mam nadzieje ze wytrwam

Mnie szybko poszlo odchudzanie. Jak konczyl Jas trzy miesiace to wazylam mniej o 2 kg niz przed ciaza. :laugh: Dieta ze wzgledu na karmienie od pani dermatolog i chyba ja mam latwosc chudniecia po porodzie bo po Jacku bylo tak samo. Teraz co prawda waze tylko o kilogram mniej ale to i tak chyba niezly rezultat. troche miesnie brzucha wymagaja pracy ale widac tylko jak usiade bo jak stoje to plasko tak jak kiedys... Moge rodzic dzieci i byc moze jeszcze jedno... moze teraz bedzie dziewczynka do gadania w kuchni przy kawce z mamusia... ;)

kaśka76 pisze:
Milla: a schudłaś coś przy nich czy one są do "modelowania" ciała?

Kaśka ja tyz cwicze "6" i waga moze mocno po nich nie leci, ale tluszczyk zamienia sie w miesnie i czasami waga moze byc mylaca. Optycznie mozesz wyszczuplec a na wadze wiecej moze byc. Chyba tkanka tluszczowa jest lzejsza od wypracowanych miesni.

Kaśka74 pisze:
Mnie szybko poszlo odchudzanie. Jak konczyl Jas trzy miesiace to wazylam mniej o 2 kg niz przed ciaza.  :laugh: Dieta ze wzgledu na karmienie od pani dermatolog i chyba ja mam latwosc chudniecia po porodzie bo po Jacku bylo tak samo. Teraz co prawda waze tylko o kilogram mniej ale to i tak chyba niezly rezultat. troche miesnie brzucha wymagaja pracy ale widac tylko jak usiade bo jak stoje to plasko tak jak kiedys... Moge rodzic dzieci i byc moze jeszcze jedno... moze teraz bedzie dziewczynka do gadania w kuchni przy kawce z mamusia... ;)

mi teraz pozostała oponka, ale dziewuszka by się przydała do tej zgrai chłopów (nawet pies)

reklama
Do góry