reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

ja tak "wytrwale" zdawałam statystykę i ekonomię, panowie wykładający te przedmioty chyba nie mieli życia prywatnego i nudziło im się, bo naokrągło maglowali studentów i wciąż odsyłali w celu douczenia się ::)

reklama
ja tak wytrwale zdobywałam zalkę z mechaniki...w listopadzie mogłam po raz pierwszy pojawić się na egzaminie :laugh:

A studia wspominam wspaniale...wychodziłam z założenia, że studiuję a nie uczę się ;D ;D ;D Korzystałam z tego na maksa...Mężusia poznałam na studiach, psiepsiółkę na całe życie (niestety dzielą nas kilometry, bo została w Poznaniu a ja nie) i ... wrócić bym wróciła do tamtych czasów, tylko jeden mały szczegół mi nie pozwala - Patrycja. :)

Ja mam jeszcze lepszy brzuch niz przed ciązą, za sprawą ćwiczeń. A waga 50kg i ma tak pozostac!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hihihii
wchodzę na wątek o wadze a tu wspominki o studiach :laugh: :laugh: :laugh:

ja liceum super wspominam - nieustanne blauki i różne inne zakazane rzeczy, o których lepiej nie pisać publicznie ;), no i te przyjaźnie na śmierć i życie ech
a studia to tylko do 3 roku - prawnicy to jednak w dużej mnierze dwulicowi ludzie (nie obrażając nikogo) najpierw było ładnie pięknie i wszyscy zarzekali się jak to dostali się bez znajomości i w ogóle - a potem się okazało się , że prawie każdy ma dziadka, babcię, ciotkę, wuja, srtyjka i im dalej tym bardziej działaly nazwiska, fuj :p

pytia pisze:
Milla, to pochwał się, jakie to ćwiczonka.
6 wiedera. Naprawde po 21 dnich widac efekty. Brzuch twardszy i płaski. Poza tym robie pare przysiadów, 10 pompek damskich (tych na kolanach). Wcale nie jest tego wiele ale systematyczność= rezultaty.

reklama
Do góry