reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

u mnie nadal 6kg na plusie, ale nie wiem jak to się stało, ale wchodzę w swpje ukochane spodnie, które nosiłam przed ciążą :):) co prawda spodnie są lekko opięte na brzuchu, ale co tam, wchodzą!!!!

reklama
żaneta28 pisze:
Drogie mamy , ja w ciązy przytyłam 29 kg. , po porodzie wazyłam już 5 mniej.... teraz ważę dokładnie tyle ile przed ciążą.... jak tego dokonałam.... hahaah.... to była najleprza dieta jaką kiedykolwiek przechodziłam... jadłam wszytko w ilościach monstrualnych a sekret polega na tym że karmniłam dziecko piersią- do tej pory karmie I CHUDNE -----HAHAH--- WYSTARCZY KARMIĆ PIERSIĄ A KILOGRAMY SAME ZNIKAJĄ
Ja też schudłam w ten sposób, tyle ,że po pierwszym dziecku(przytyłam wtedy 22,5 kg, a po niecałych 4 m-cach ważyłam już tyle , co przed ciążą-60kg), tym razem chudnie mi się dużo gorzej ,mimo iz przytyłam mniej niz poprzednio-17,5 kg.Minęły juz 4 m-ce ,a ja wazę wciąż 68kg i nie mogę zrzucić.
Oprócz tego mam tez duzo więcej skóru na brzuchu, a o stanie moich piersi juz nawet nie wspomnę. :(

Dzieki za pocieche Zaneta :) czyli ze wieksze chudniecie moze sie zdarzyc za dwa miesiace :) Dobre i to, bo przez rok albo poltora chce karmic :)

Ja niestety w te upaly mam jeszcze wiekszy apetyt niz zwykle, natomiast upal mocno zniecheca mnie do wszelkiego ruchu, wiec az sie boje potem efektow :-[

kasiula laska jestes i wlasnie jaka opalona slicznie wygladasz.ja nawet ni mam gdzie sie opalic jak pojechalam nad wode to z kacprem w cieniu lezalam buuuuuuuuuuuuuu i jestem maka

a ja nie mam w czym chodzić!!!!!!!!!
ale uparłam się i nie kupuje nowych ciuchów, muszę popracować nad sobą

Kasiula
ja też uwarzam że fajnie wyglądasz, nie zadręczaj się niepotrzebnie :)

suszi chyba po drugim dziecku trudniej się wraca do formy :(

och dziewczyny mnie najbardziej wkurza opona i to że trzymam w szafie wszystkie przed ciazowe ciuchy i nie mieszcze sie w nie
maz chce mi wymienic garderobe ale ja wole mieć te stare dla mopbilizacji mam nadzieje ze sie przydadza jeszcze :p

reklama
kasiula matula pisze:
och dziewczyny mnie najbardziej wkurza opona i to że trzymam w szafie wszystkie przed ciazowe ciuchy i nie mieszcze sie w nie
maz chce mi wymienic garderobe ale ja wole mieć te stare dla mopbilizacji mam nadzieje ze sie przydadza jeszcze :p

;D ;D ;D mi maz wlasnie zaczal wymieniac garderobe bo ciagle mu trulam ze w nic sie nie mieszcze ;D ;D ;D i przez to jest juz zero mobilizacji :D :D :D

Do góry