reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Felqua - i ja mocno trzymam! Bo niestety nie mam tak silnej woli... ;D Ale jak widzę i inni mi mówią (ale Ci, co powiedzą szczerze) spadam z wagi, może to się u mnie samo ureguluje. Szkoda, że nie mam wagi - może to byłby dla mnie mobilizator? :laugh:
A z tymi bluzkami to fakt - w sumie nie noszę krótkich, ale kiedyś nie przeszkadzało mi, że przez chwilę w jakiejś sytuacji było widać kawałek mojego obwodu, a teraz ... cały czas się poprawiam... ;D
A z tymi bluzkami to fakt - w sumie nie noszę krótkich, ale kiedyś nie przeszkadzało mi, że przez chwilę w jakiejś sytuacji było widać kawałek mojego obwodu, a teraz ... cały czas się poprawiam... ;D
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
cholera, a moja waga stoi w miejscu! chyba przesadzam z cukrem w herbacie i kawie zbożowej i w ilości zjadanych biszkoptów i herbatników strasznie mnie ciągnie do słodyczy!!!!!
Osinka - mnie też strasznie ciągnie do słodkości, ale tłumaczę to sobie tym, że często nie mam czasu zjeść czegoś konkretnego i organizm zaczyna wołać o szybkoprzyswajalną energię... ;D
idę dziś na siatkówkę - nie grałam jakieś4 lata - ciekawe czy trafię w piłkę ... ;D
idę dziś na siatkówkę - nie grałam jakieś4 lata - ciekawe czy trafię w piłkę ... ;D
Ja ważę już mniej niż przed ciążą. tylko flaczek w pasie został okropny. no i skóra ogólnie koszmarna..ale z tym się pewnie nie da nic zrobić. no ale uszło ze mnie 26 kg w ciągu 5 tygodni, więc trochę szybko.
może niedługo będę mogła zacząć jeździć na rowerze i na rolkach...
może niedługo będę mogła zacząć jeździć na rowerze i na rolkach...
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ja od jutra jeżdżę w domu na rowerze! /mam tremażer/ będe wzmacniać na razie kolano i może trochę zrzucę kg
reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
O właśnie :-) Doszło nam kolejne święto w kalendarzu - dzień matki ;D
Podziel się: