reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zrzucamy kilogramy

Azik - przekaż nam trochę swojej silnej woli ;) :D
No ale Ty masz wielki powód, ktory jest przed Tobą, w takiej sytuacji pewnie każda z nas umiałaby się zmobilizować :)

reklama
ja o dziwo polubiłam wieczorne ćwiczenia, po kilku seriach brzuszków i innych ćwiczonek oraz po smarowaniu się różnymi kremami, balsamami itp od razu lepiej się czuję, a i ciało wygląda trochę lepiej....

KingaP pisze:
asioczek! a taka dieta nie powoduje zmiany jakości mleka?

Nie wiem czy nie powoduje, ale na taka diete cud nasza pediatra alergolog nas skierowala. Przez 2 tygodnie nawet pieczywo jest zabronione a potem powoli zaczynamy diete rozszerzac. Maja dotychczas mleko ciagnie nadall i ladnie przybiera na wadze. Niestety mam malego alergika i wszystko co tylko ma odrobine mleka w sobie nam nie sluzy, dodatkowo jajo kurze tez jest mocno podejrzane.

catherinka pisze:
A ja dziś  się załamałam...  :mad: Byliśmy z malym u pediatry i z braku wagi w domu, jak byliśmy chwilę sami w pokoju, zanim przyszła pielegniarka ważyć małego - i ja zważyłam się takiej wadze lekarskiej....  I wyszło...70.... A przed ciąża ważyłam 58.... :( Nie chcę shcudnąć do stan sprzed, ale z mojej aktualnej wagi wynika, że NIC przez te 4 tygodnie od porodu nie spadło...bo pod koniec ciąży ważyłam jakieś 77 buuuuuu :(
A może źle się zważyłam?  ::) ;) ;D
Katzerinka, badz dobrej mysli!Ja tak samo mialam,choc nie przybylam na wadze duzo bo tylko 12 kg,ale w pierwszy miesiac po urodzeniu,kiedy oczekiwalam ze waga gwaltownie pujdzie w dol,to tez schudlam gdzies 7-8 kilo,ale w tej chwili juz waze 66(przed ciaza bylam 64).Czyli tylko 2 kilo,ale i tak dziwne,bo w swoje letnie spodnie wchodze bez problemu i nawet pasek zakladam bo troche wisza  ::)  ::)  ::)
A o brzuszkach tez coraz czesciej mysle...ale narazie to tylko mysle ;D ,bo kiedy na to czas znalesc...a jak sie znajdzie to trenuje raczej paluszki nad klawiatura ;D

no co do brzuszków to tez tylko mysle niestety
silnej woli brak
AZIK powiedz jak ty to robisz ze sie mobilizujesz???

ja w ramach powrotu do formy zrobiłam sobie na główce nowy kolorek...niby niewiele,ale humor zdecydowanie lepszy :D
waga niestety stoi w miejscu, ale mam nadzieję,że ćwiczenia wkońcu przyniesie jakiś efekt...gubi mnie niestety namiętna miłość do biszkoptów :p

reklama
napewno będziesz prześliczną panną młodą azik :)nie musze chyba dodawać,że z niecierpliwością bvędziemy czekały na fotki :laugh:

Do góry