reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
anian: ja bede cie wspierac!!! ja juz wczoaj wieczorem zaczelam wiec juz pierwsza serie mam a soba!! czuje sie po niej gdzie sie ma miesnie brzusia no ale jesli to skutkuje... ja musze te 10 kg na plusie zgubic po prostu musze!! czuje sie jak klocek
anian
Fanka BB :)
magdalenaB pisze:anian: ja bede cie wspierac!!! ja juz wczoaj wieczorem zaczelam wiec juz pierwsza serie mam a soba!! czuje sie po niej gdzie sie ma miesnie brzusia no ale jesli to skutkuje... ja musze te 10 kg na plusie zgubic po prostu musze!! czuje sie jak klocek
cieszę się :laugh:
podziwiam azik, bo ja po tej cesarce ciagle nie moge dojsc do siebie i o cwiczeniach tylko pomarzyc na razie moge jak tylko sprobuje jakis nawet delikatnych cwiczen to brzuszek puchnie i kluje. z dnia na dzien jest odrobine lepiej ale wolno to idzie.
ale nie wisi mi skora, tylko brzuszek troche powiekszony.
ale nie wisi mi skora, tylko brzuszek troche powiekszony.
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
mokkate pisze:Catherinka- to mnie pocieszyłaś.
Czekam do półrocza ;D
Fajnie byłoby, żeby tak się stalo, cio? :-)
Ja czekam na koniec tego cholernego połogu (może kiedyś przestanę krwawić? :) i zacznę chodzić na basen, bo wiem, że do ćwiczeń w domu się nie zmuszę, a pływać uwielbiam! Zresztą za kilka miesięcy, jeśli lekarz pozwoli będę chciała chodzić na basen z Filipem.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
dziewczyny, a co się dzieje z Fionką?? odkąd poszła do szpitala urodzić dzieciątko nie odzywała się do nas... macie z nią kontakt??
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
osinka pisze:dziewczyny, a co się dzieje z Fionką?? odkąd poszła do szpitala urodzić dzieciątko nie odzywała się do nas... macie z nią kontakt??
Do mnie kiedyś pisała, to bylo jakieś chyab dwa tygodnie po jej porodzie. Że są w domku i że wszytsko ok. Ale dobrze, że mi przypomniałaś, bo już od kilku dni też o niej myślałam - zaraz do niej napiszę!
reklama
Podziel się: