reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zrzucamy kilogramy

Od dziś zamierzam zacząć ćwiczyć mięśnie brzucha wg ćwiczeń Aerobiczna "6" Weidera. Kto ze mną się pomęczy??? Oczekuję na chętne byśmy mogły się wspierać, bo ćwiczenia należy robić przez 42 dni, ale podobno efekty są ;D

reklama
anian: ja bede cie wspierac!!! ja juz wczoaj wieczorem zaczelam wiec juz pierwsza serie mam a soba!! czuje sie po niej gdzie sie ma miesnie brzusia :D no ale jesli to skutkuje... ja musze te 10 kg na plusie zgubic po prostu musze!! czuje sie jak klocek :)

magdalenaB pisze:
anian: ja bede cie wspierac!!! ja juz wczoaj wieczorem zaczelam wiec juz pierwsza serie mam a soba!! czuje sie po niej gdzie sie ma miesnie brzusia :D no ale jesli to skutkuje... ja musze te 10 kg na plusie zgubic po prostu musze!! czuje sie jak klocek :)

cieszę się :laugh:

podziwiam azik, bo ja po tej cesarce ciagle nie moge dojsc do siebie i o cwiczeniach tylko pomarzyc na razie moge :( jak tylko sprobuje jakis nawet delikatnych cwiczen to brzuszek puchnie i kluje. z dnia na dzien jest odrobine lepiej ale wolno to idzie.

ale nie wisi mi skora, tylko brzuszek troche powiekszony.

ja tez zavczynam cwiczyc juz mialam od wczoraj ale zawsze cos :mad: jestem na siebie zla bo 0 mobilizacji
tylko musze poszukac jakises ciekawe zerstawy do cwiczen

mokkate pisze:
Catherinka- to mnie pocieszyłaś.
Czekam do półrocza ;D

Fajnie byłoby, żeby tak się stalo, cio? :-)

Ja czekam na koniec tego cholernego połogu (może kiedyś przestanę krwawić? ::)) i zacznę chodzić na basen, bo wiem, że do ćwiczeń w domu się nie zmuszę, a pływać uwielbiam! Zresztą za kilka miesięcy, jeśli lekarz pozwoli będę chciała chodzić na basen z Filipem.

dziewczyny, a co się dzieje z Fionką?? odkąd poszła do szpitala urodzić dzieciątko nie odzywała się do nas... macie z nią kontakt??

osinka pisze:
dziewczyny, a co się dzieje z Fionką?? odkąd poszła do szpitala urodzić dzieciątko nie odzywała się do nas... macie z nią kontakt??

Do mnie kiedyś pisała, to bylo jakieś chyab dwa tygodnie po jej porodzie. Że są w domku i że wszytsko ok. Ale dobrze, że mi przypomniałaś, bo już od kilku dni też o niej myślałam - zaraz do niej napiszę!

Wczoraj byłam u lekarza. Powiedzial ze nadmierny wysiłek niszczy laktacje wiec nie przesadzajcie dziewczynki

reklama
ja jeszcze nie zaczelam ;)
i nie wiem czy w ogole zaczne ::)

chyba jestem taka jak ty catherinka :) tak dobry pomysl na basen

Do góry