reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zrzucamy kilogramy

qurcze ja to nawet czasu na brzuszki nie mam. Praca z laktatorem robi swoje ale coś kosztem czegoś.Wole nie chudnąć byleby się mleczko w większej ilości produkowało.

reklama
teraz to ja już nic nie rozumiem...miara pokazuje kilka cm mniej zarówno w pasie jak i w biodrach..a na wadze 2 kg do przodu...to chyba przez biszkoptowy nałóg..buuu

dzis takie piekne slonko a ja nie moge zalozyc zadnej letniej bluzeczki bo z wszystkich wystaje mi masa brzucha pokrytego rozstepami :( :( :(
chyba nie wynurze sie dzis z domu :( :( :(

ja w niektóre letnie bluzeczki wchodzę, w te większe w które mieści się mój biust i talia a raczej jej chwilowy brak, nie wiem, czy jeszcze kiedys wrócę do swoich 63 cm...ale za to przez wielkość tyłka i ud nie wciskam się w żadne przedciążowe spodnie...buuu a miało być tak pięknie, karmienie piersią, szybkie chudnięcie i te sprawy...

A ja sie biore za siebie bo mam juz dosyc tego pofaldowanego brzucha i porozciaganej skory- 200 brzuszkow dziennie,zadnej czekolady i slodkosci ( to moje najwieksze wyzwanie)-zobaczymy jakie to przyniesie efekty, a przede wszystkim jak dlugo wytrzymam w moim postanowieniu!

felqua! bede trzymać za Ciebie kciuki i mimo, że też mam pofałdowaną skóre na brzuchu, nie obiecuję sobie ćwiczeń, bo wiem ja k z moją wolą jest... A co do czekolady i słodkości, jeszcze gorzej :D

dawaj znać jak walczysz ze słabością!!! Może mnie zmotywujesz :)

Dla tych co chca pocwiczyc polecam:

http://www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176
podobno skuteczne :) Ja zaczynam od dzisiaj, zeby miec lepsza mobilizacje bede cwiczyc z mezem :)

Ja w ciuchy przedciazowe spokojnie juz wchodze nawet luz w pasie jest ale brzuch do stroju kapielowego jeszcze sie nie nadaje. Wiec czas nad nim popracowac. Do wczoraj zgubilam 19kg, ale to przez przymus odstawienia slodyczy i pieczywa.

a ja wczoraj i dziś po 15 km na rolkach ;D ;D ;D
ale czy zgubiłam jakieś kilogramy?? no nie wiem :laugh:
najważniejsze, ze fajnie sie czuję :)

zostało mi +4, w wiekszość spodni wchodze, z górą ok, tylko skóra na brzuchu to flaczek :p

koga podsunęłaś mi fantastyczny pomysł, muszę wybrać się z moim kochanie na rolki..jeździliśmy bardzo intensywnie w czasie kiedy postaraliśmy się o jagunię...więc trzeba wrócić do dobrych nawyków :D

reklama
My wczoraj zostawiliśmy małą z dziadkami, a sami wybraliśmy się na 2 godzinną wycieczkę rowerową. Rewelacja !!!!

Do góry