reklama
K
kasiula matula
Gość
dzis takie piekne slonko a ja nie moge zalozyc zadnej letniej bluzeczki bo z wszystkich wystaje mi masa brzucha pokrytego rozstepami
chyba nie wynurze sie dzis z domu
chyba nie wynurze sie dzis z domu
maga_86
mama jagódki ciągutki
ja w niektóre letnie bluzeczki wchodzę, w te większe w które mieści się mój biust i talia a raczej jej chwilowy brak, nie wiem, czy jeszcze kiedys wrócę do swoich 63 cm...ale za to przez wielkość tyłka i ud nie wciskam się w żadne przedciążowe spodnie...buuu a miało być tak pięknie, karmienie piersią, szybkie chudnięcie i te sprawy...
felqua
Fanka BB :)
A ja sie biore za siebie bo mam juz dosyc tego pofaldowanego brzucha i porozciaganej skory- 200 brzuszkow dziennie,zadnej czekolady i slodkosci ( to moje najwieksze wyzwanie)-zobaczymy jakie to przyniesie efekty, a przede wszystkim jak dlugo wytrzymam w moim postanowieniu!
K
KingaP
Gość
felqua! bede trzymać za Ciebie kciuki i mimo, że też mam pofałdowaną skóre na brzuchu, nie obiecuję sobie ćwiczeń, bo wiem ja k z moją wolą jest... A co do czekolady i słodkości, jeszcze gorzej
dawaj znać jak walczysz ze słabością!!! Może mnie zmotywujesz
dawaj znać jak walczysz ze słabością!!! Może mnie zmotywujesz
asioczek
Fan(ka)
Dla tych co chca pocwiczyc polecam:
http://www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176
podobno skuteczne Ja zaczynam od dzisiaj, zeby miec lepsza mobilizacje bede cwiczyc z mezem
Ja w ciuchy przedciazowe spokojnie juz wchodze nawet luz w pasie jest ale brzuch do stroju kapielowego jeszcze sie nie nadaje. Wiec czas nad nim popracowac. Do wczoraj zgubilam 19kg, ale to przez przymus odstawienia slodyczy i pieczywa.
http://www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176
podobno skuteczne Ja zaczynam od dzisiaj, zeby miec lepsza mobilizacje bede cwiczyc z mezem
Ja w ciuchy przedciazowe spokojnie juz wchodze nawet luz w pasie jest ale brzuch do stroju kapielowego jeszcze sie nie nadaje. Wiec czas nad nim popracowac. Do wczoraj zgubilam 19kg, ale to przez przymus odstawienia slodyczy i pieczywa.
reklama
Podziel się: