reklama
maga_86
mama jagódki ciągutki
od porodu minął już miesiąc, jak do tej pory spadło mi 8 kg zostało jeszcze 6 ndo wagi z przed ciąży i 8,5 do tej wymarzonej...buuu chyba w ramach pocieszenia idę do fryzjera, bo primo mam mega odrosty secundo mam mega deprechę bo w większość w swoich ciuchów zwyczajnie się nie mieszczę,a przed ciążą kupiłam kilka naprawdę świetnych....niestety w rozmiarze małe 38...
ja konsekwentnie powoli wymieniam cala garderobe. To dobry sposob na pozbycie sie :
a- pieniedzy
b- kompleksow (bo skoro we wszystkie nowe ciuchy sie mieszcze to nie mam sie czym martwic )
c-depresji (bo ciagle cos nowego do zalozenia )
a- pieniedzy
b- kompleksow (bo skoro we wszystkie nowe ciuchy sie mieszcze to nie mam sie czym martwic )
maga_86
mama jagódki ciągutki
aniam można i tak...ale ja muszę mieć mobilizację..a nie ma lepszej niż leżące w szafie za małe ciuchy teraz chodzenie po sklepach byłoby z pewnością przeżyciem traumatycznym, bo przeważnie fajne ciuchy kończą się na rozmiarach 36 góra 38 więc chyba nie zaryzykuję...
anian
Fanka BB :)
Ja miałam etap ;D chęci ;D kupienia sobie spodni...ale jak zaczęłam mierzyć, to stwierdziłam, że się przemęcze w tych, do których wchodzę, a z czasem sobie kupię :laugh:
Ale po swoich starych spodniach widzę, że coraz lepiej się dzieje, chyba, że się powiększyły spodnie
Ale po swoich starych spodniach widzę, że coraz lepiej się dzieje, chyba, że się powiększyły spodnie
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Aniam pisze:ja konsekwentnie powoli wymieniam cala garderobe. To dobry sposob na pozbycie sie :
a- pieniedzy
Dobre! ;D Super nastawienie! :laugh:
Ja na zakupy w sobotę chociaż jak widzę chyba cosik w bioderkach się zmniejszam, znów poprzymierzałam dziś wszystkie moje spodnie - bo może ostatnio źle przymierzyłam? ;D Ale i tak jak jeszcze trochę spadnę to wejdę w conajwyżj dwie pary materiałowych, a ja chcę pochodzić w dźinsach!!!!
Zuzia24
Fanka BB :)
sylwia532 pisze:zawsze obiecuje ze od jutra cwicze i zawsz to jest od jutra :
musze sie zwazyc i zmierzyc w obwodzie-licze na mila niespodzianke
no wlasnie te obiecanki ;D ;D ;D
zostalo mi jeszcze 6 kg do wagi sprzed ciazy ale chcialabym jeszcze zrzucic dodatkowo ze 4
ale jak tak dalej pojdzie z tym obiecywaniem sobie zeby pocwiczyc to napewno zrzuce ;D ;D ;D
reklama
K
kasiula matula
Gość
mi zostało 10 kilo ponad wage sprzed ciąży
a chcialam miec nawet okolo 3-4 kilo mniej
i te obiecanki tez sie pojawiaja od jutrz ćwicze tylko jakos sie nigdy nie udaje
a chcialam miec nawet okolo 3-4 kilo mniej
i te obiecanki tez sie pojawiaja od jutrz ćwicze tylko jakos sie nigdy nie udaje
Podziel się: