reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
od porodu minął już miesiąc, jak do tej pory spadło mi 8 kg zostało jeszcze 6 ndo wagi z przed ciąży i 8,5 do tej wymarzonej...buuu chyba w ramach pocieszenia idę do fryzjera, bo primo mam mega odrosty secundo mam mega deprechę bo w większość w swoich ciuchów zwyczajnie się nie mieszczę,a przed ciążą kupiłam kilka naprawdę świetnych....niestety w rozmiarze małe 38...:(

ja konsekwentnie powoli wymieniam cala garderobe. To dobry sposob na pozbycie sie :
a- pieniedzy ;)
b- kompleksow (bo skoro we wszystkie nowe ciuchy sie mieszcze to nie mam sie czym martwic :) )
c-depresji (bo ciagle cos nowego do zalozenia :) )

aniam można i tak...ale ja muszę mieć mobilizację..a nie ma lepszej niż leżące w szafie za małe ciuchy ;) teraz chodzenie po sklepach byłoby z pewnością przeżyciem traumatycznym, bo przeważnie fajne ciuchy kończą się na rozmiarach 36 góra 38 więc chyba nie zaryzykuję...

Ja miałam etap ;D chęci ;D kupienia sobie spodni...ale jak zaczęłam mierzyć, to stwierdziłam, że się przemęcze w tych, do których wchodzę, a z czasem sobie kupię :laugh:
Ale po swoich starych spodniach widzę, że coraz lepiej się dzieje, chyba, że się powiększyły spodnie :D

Aniam pisze:
ja konsekwentnie powoli wymieniam cala garderobe. To dobry sposob na pozbycie sie :
a- pieniedzy ;)
b- kompleksow (bo skoro we wszystkie nowe ciuchy sie mieszcze to nie mam sie czym martwic :) )
c-depresji (bo ciagle cos nowego do zalozenia :) )

Dobre! ;D Super nastawienie! :laugh:

Ja na zakupy w sobotę :) chociaż jak widzę chyba cosik w bioderkach się zmniejszam, znów poprzymierzałam dziś wszystkie moje spodnie - bo może ostatnio źle przymierzyłam? ;D Ale i tak jak jeszcze trochę spadnę to wejdę w conajwyżj dwie pary materiałowych, a ja chcę pochodzić w dźinsach!!!! :D

zawsze obiecuje ze od jutra cwicze i zawsz to jest od jutra ::)

musze sie zwazyc i zmierzyc w obwodzie-licze na mila niespodzianke

sylwia532 pisze:
zawsze obiecuje ze od jutra cwicze i zawsz to jest od jutra ::)

musze sie zwazyc i zmierzyc w obwodzie-licze na mila niespodzianke

no wlasnie te obiecanki ;D ;D ;D
zostalo mi jeszcze 6 kg do wagi sprzed ciazy ale chcialabym jeszcze zrzucic dodatkowo ze 4 :)
ale jak tak dalej pojdzie z tym obiecywaniem sobie zeby pocwiczyc to napewno zrzuce ;D ;D ;D

reklama
mi zostało 10 kilo ponad wage sprzed ciąży
a chcialam miec nawet okolo 3-4 kilo mniej
i te obiecanki tez sie pojawiaja od jutrz ćwicze tylko jakos sie nigdy nie udaje ;)

Do góry