reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zrzucamy kilogramy

azik pisze:
mamaoli pisze:
A ja wybieram sie na wesele w święta i załamka....
wczoraj wertowałam szafe i coprawda jest jedna spódnica ale co do góry to wszystko w biuście ciasne!   cos wymyślę ale dobiją mnie te kształty :mad:
postaram się nie myśleć o swoim wyglądzie, idę głównie po to żeby na pare godzin oderwać się od dzieci. W końcu należy mi się chyba odrobina rozrywki ;)

a ja za 6 tygodni mam własny slub....

Mam nadzieję, że po wkleisz jakieś zdjecia. ;D
A jak tam przygotowania do imprezy?

reklama
anian pisze:
osinka pisze:
hihihi
anian, ja dopiero zjadłam zimne drugie danie ;) Agata przyssała się przed 18 i do tej pory wisiała przy piersi, nie było zmiłuj się ;)

milutkie są dla nas nasze szkraby... :laugh:

:D Moja mama fajnie raz określiła Filipa: "mały terrorysta" - bo co zrobię sobie jakiś posiłek i właśnie próbuję wziąć pierwsze kęs - zaczyna aferę - mimo, że jest świeżo przewinięty, nakarmiony i dałabym głowę sobie uciąć, że już spał... ;D

Caterinka: po prostu dba o Twoją linię ;D

ja sobie dziś kupiłam majtki i szorty obsciskające. szczególnie szorty są ekstra.

ufffffffffffff m oj brzuch ju ż płaski jest tylko troszkę mniej jędrny ale brzuszki mnie chyba uratują

Osinka: w s-cu, na gg Ci wszystko napiszę. za szorty dałam 15zł, a na allegro chodzą po 27,90. a majciochy mam z mitexu.

agao pisze:
ufffffffffffff m oj brzuch ju ż płaski jest tylko troszkę mniej jędrny ale brzuszki mnie chyba uratują

agao, ćwiczysz już brzuszki po cc?
od kiedy można zacząć ćwiczyć?? tzn. chciałabym pojeździć w domu na rowerze wpiętym w trenażer /muszę wzmocnich moje diabelne kolano!!) + poćwiczyć brzuszki

reklama
Do góry