reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
wyjęłam dziś spodnie, w których chodziłam przed ciążą - w nogawkach są ok, na brzuchu dopięłam się, ale są ciasnawe :)
mam nadzieję, że za tydzień, dwa będa dobre! ;D
huuuurrraaa!!!

Ja jak na razie ubrałam tylko jedne spodnie z sprzed ciąży, muszę niedługo spróbować dżinsów - bo krocze już prawie zagojone, to może nie będą mnie uwierać... Tylko czy w nie wejdę? ::) ;D
No i nie mam się gdzie zważyć.. :( Chyab sobie wagę zakupię ;) ;D

No to miałam 15 minut spokoju... Filip właśnie podniósł alaram... :(

OH MY GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Dziś przebrałam wszytskie spodnie jakie mam w szafie...................
Dobre są................ciążowe........... i jedne czarne z kantką i mankietami, których niestety nie ubiorę do sportowych butów............ :( :( :( :( :( :( Nie wiedziałam, że się taka krowa ze mnie zrobiła...
Ale doła złapałam.......... :mad: :mad: :mad: A to wszytsko przez uda........
Buuuuuuuuuuuuuuuu, nie mam w czym chodzić :( :( :(

catherinko: jesli to cie pocieszy to ja w zadne sprzed ciazy nie wejde!! i to przez moje bioderka- troszke sie rozeszly :( i teraz cala garderobe musze na nowo kompletowac, do tego brzuch!!! oh, ja chce juz byc zgrabna!!!

catherinka! - ja wchodze w 2 pary sprzed ciąży - ale one zawsze byly mi lekko za duże, szczególnie w pasie :) - a teraz są b. opięte ;)
no cóż ze szkieletor`ow nabralyśmy w końcu kobiecych kształtów ;)

ale, ale - w niedzielę planuję wybrać się na rolki!!!! mam nadzieję że nie pęknę nigdzie ;)

Nio, troszkę mnie pocieszyłyście :) Szkoda tylko, że gdzieś w okolicach zajściia w ciążę, jeszcze o tym nie wiedziałam, dość dobrze się okupiłam... No i żal troszkę...
Zamierzam chodzić regularnie na basen, no ale najpierw muszę poczekać do końca połogu. Jak na razie na zmniejszenie obwodu bioderek i poprawę kondycji pozostają mi spacerki ;D i transport wózka na dół i do góry ;D

Ja chodzę w jednych jeansach sprzed ciąży i okupuję dresy, mam juz dość. Także Catherinka, bez stresów, mały wyciągnie jeszcze z Ciebie. Jeszcze włożysz swoje spodnie!!!

reklama
ja chodze w 3 pary ;D
ale tak to sie ma ze:
-w jedne wchodze bez problemu sa nawet luznawe-to dzinsy
-w nastepne dwie na bezdechu i z wciagnietym brzuchem
takze wchodze w 1 pare ale ja wmawiam sobie ze w 3 ;D

mi te biodra przeszkadzaja i troszke ten flaczek

ale jeszcze nie zaczelam cwiczyc

cholera na udach porobily mi sie rozstepy,ktorych w ciazy nie bylo :mad:
sa takie milimetrowe ale sa i sie wkurw............ :mad: bo na nie nie ma bata

Do góry