reklama
Marlenka
Marcowa Mama 2006
Mój biust też miał swoje 5 minut, szczególnie w ciąży. Teraz wrócił do stanu sprzed ciąży. W całym zabieganiu nawet nie zauważyłam, jak waga poleciała w dół. I chociaż nie założę niektórych spodni sprzed ciąży - nie jest źle. Może przez to, że nie ważyłam wtedy nawet 50 kg.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
laseczki karmiące piersią - macie może taki problem jak ja??
otóż wpierniczam straszne ilości słodkiego!!!! to jakiś obłęd!
wczoraj leciałam do domu o 11, kupiłam 30dag ciastek - pożarłam w drodze do domu i w drodze powrotnej do pracy, dokupiłam jeszcze dla siebie i koleżanki po ptysiu, a po południu poszłam na spacer z Agatą i znowu kupiłam 30dag ciastek, zjadłam je
babeczka w sklepiku ciastkowym już się ze mnie śmieje, a to jakieś nienormalne jest i nie potrafię nad tym zapanować!!! ratunku!!!
wczoraj leciałam do domu o 11, kupiłam 30dag ciastek - pożarłam w drodze do domu i w drodze powrotnej do pracy, dokupiłam jeszcze dla siebie i koleżanki po ptysiu, a po południu poszłam na spacer z Agatą i znowu kupiłam 30dag ciastek, zjadłam je
babeczka w sklepiku ciastkowym już się ze mnie śmieje, a to jakieś nienormalne jest i nie potrafię nad tym zapanować!!! ratunku!!!
ivka76
Fanka BB :)
Osinka mam tak samo - bez słodkiego obejść się nie mogę. Dlatego też kupiłam herbatę z systemu slim figura, bo można ją pić podczas karmienia - co prawda na efekty nie liczę, ale głównie chodzi mi o to, że jak już wydałam kaskę na herbatę to będę ograniczać słodycze żeby nie popaść w jakiś obłęd - piję herbatkę ponad tydzień i zdecydowanie jem mniej słodyczy niż przedtem Mogę nawet cały dzień wytrzymać bez czegoś słodkiego.
Osinkau mnie też okropny ciąg do słodkiego niestety całą drogę do pracy myślę o tym jak tu schudnąć a na przystanku jak lunatyk zdążam do kiosku po jakiś słodycz... no a jak się już razno złamię, to do wieczora się łamię wielokrotnie
no ale z tego co pisałaś Ty nie tyjesz..a ja...szkoda pisać..może jak Iga zacznie biegać a ja za nią, to trochę zrzucę :-)
no ale z tego co pisałaś Ty nie tyjesz..a ja...szkoda pisać..może jak Iga zacznie biegać a ja za nią, to trochę zrzucę :-)
Milla
Mamy marcowe 06
Ja tez bm jadla na okrągło słodycze ale jeszcze mam jakies hamulce bo boje się przytyc. Teraz zjadlam kawalek ciasta i cisteczko jedno i na tym musze zakonczyc. mam schizy z przytyciem waze się codziennie i modle się by było 48. Narazie jest.
reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
lolcia ja tez;-) ;-)osinka ja tez bym żarła ale aktualnie jestem na etapie odchudzania (od poniedziałku) bo juz na siebie patrzec nie mogę
Podziel się: