reklama
Milla
Mamy marcowe 06
U mnie narazie z biustem ok no ale jak przestane karmic to zobaczymy....... gdzies od 5 miesiaca ciazy smarowalam go kremami ujędrniającymi i teraz tez smaruje takim ktory mozna uzywac w czasie karmienia wiec mam nadzieje ze nie beda to pieniądze wyrzucone w bloto.
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
U mnie samo się jakoś zgubiły te zbędne kg tylko też została oponka ;-((co z tego, że wchodze w moje wszystkie spodenki jak z biodrówek zwisa spyra ;-( bbllleeee a co z cyckami będzie to jeszcze nie wiem bo nadal karmie ale rewelacyjnie to one nie wyglądają są zdezelowane przez mojego ssaka ; podrapane, poszczypane, pogryzione , wytarmoszone ;-) przed ciążą miałam C teraz mam E albo dd zależy od stanika mam nadzieje,że się zmniejszą
juana
Fanka BB :)
no to u mnie tez brak rozstępów, ani na piersiach, ani na brzuchu, ale za to brzuch i tyłek do wymiany!!!
chciałam sobie dzisiaj na poprawę humoru kupić jeansy, ale jak się dokładnie obejrzałam z góry na dół i z przodu i z tyłu w tych wielkich lustrach w przymierzalniach, to się załamałam... i nic nie kupiłam! szlag by to trafił!
chciałam sobie dzisiaj na poprawę humoru kupić jeansy, ale jak się dokładnie obejrzałam z góry na dół i z przodu i z tyłu w tych wielkich lustrach w przymierzalniach, to się załamałam... i nic nie kupiłam! szlag by to trafił!
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Ja mimo smarowania przez całą ciąże i po rozstępów nie uniknełam - są i na brzuchu i na cycach - fatalna sprawa a podobno te kremy miały cuda działać
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
U mnie też nie ma rozstępów, za to obwisły cyc (z dużego C skoczyłam na małe B), tyłek też do wymiany, a brzuch... szkoda gadać.
ivka76
Fanka BB :)
U mnie rozstępów nie było i nie ma. Jednak te 2kg nadprogramowe siedzą w brzuchu i udowych poduchach. Nie mam na te miejsca sposobu, a na siłownię nie ma kiedy chodzić. Biust teraz jest ok, bo kiedyś było A, a teraz jest pomiędzy B a C ;-)
reklama
Podziel się: