reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
wbilam sie wreszcie w moje przedciazowe ciuchy! w moje ulubione spodnie nawet i....maz mi je dzis przy prasowaniu spalil zelazkiem bo temperatura byla za wysoka!!!!!poryczalam sie:-( tylko raz w nich bylam i tyle mojej radosci z powrotu do figury

jesli o ten temat chodzi ja nadal jestem w sytuacji wyjsciowej nadal z nadmiarem kilogramow od jakiegos czasu staram sie nie jesc po17 i robie brzuszki mam nadzieje ze do odwiedzin w polsce troszke strace na wadze

a jak zwylke nie mogę na siebie patrzeć...dieta daje marne rezultaty:( żeby chodziaż do 53 zeszło, a tu nadal 58 brrrrrr

Ja chyba nie przyznam się nigdy do mojej wagi bo mi poprostu wstyd:zawstydzona/y:a 58 kg to ważyłam w szkole średniej - stare, dobre czasy

reklama
Do góry