reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
Ja schudlam kolejne 2 kg. Chociaz juz nie mam sie z czego odchudzac. W ogole nie mialam po w 6 dobe po urodzeniu wazylam nawet pol kg mniej niz przed ciązą.

u mnie waga stanęła i mam 2kg w nadmiarze, pewnie miałabym mniej gdybym nie żarła słodkiego ;-), ale MUSZĘ w pracy chrupnąć drożdżówkę z budyniem, a po południu paczkę herbatników

Ja schudlam kolejne 2 kg. Chociaz juz nie mam sie z czego odchudzac. W ogole nie mialam po w 6 dobe po urodzeniu wazylam nawet pol kg mniej niz przed ciązą.
Milla zazdroszczę, ja jestem załamana swoim wyglądem i wagą. Słonica jestem że szok.:szok:

to i ja dołączam to klubu słonic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja przytyłam, płakać mi się chce jak na siebie patrzę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj źle mi z tymi wszystkimi dodatkowymi kilogramami :(

u mnie niby tylko 1kg do przodu...co z tego, jeśli wydlądam o wiele grubiej niż przed ciążą, w dodatku jak skończyłam karmić drastycznie zmalał mi biust :( przed ciążą miałam duże C, a teraz średnie B...no i obwisły trochę......buuuuu
no i w pasie zamiast 63 jest 67 i ruszyć się nie chce, waga też stoi w miejscu 58 przy 167....:-(

Maga spoko wazysz. I w tali 67 tez nie jest zle. Ja teraz mam 48 przy 163. A w tali praktycznie tyle co Ty.

no to i ja sie przyznam. Kaska nie jestes sama :)) pociesze Cie ze i u mnie jeszcze ok 10 kg do zrzucenia a waga i tak stoi w miejscu pomimo tego ze duzo cwicze (chodze na silownie 3-4 x w tygodniu ) :(((((((((

reklama
ja pocieszam sie ciągle nartami, że niby zrzucę jak sie zima zacznie... akurat!
piersi też mam obwisłe, ciekawe co bedzie, jak przestanę karmić :baffled:
w pasie to nawet się nie mierzę!

Do góry