agapa
Fanka BB :)
Asko przydałby się , przydał. Ale my już w to nie wierzymy Nawet jak nam lekarz powie że będzie chłopak to nie uwierzymy, dopiero jak się urodzi Z taką ilością dzieci wiadomo nie jest łatwo. ja dość często mam wyrzuty sumienia że coś robię nie tak jak powinnam, że jestem niedobrą matką itp. Najważniejsze to sobie wszsytko zaplanować i wtedy jest łatwiej. Ja się już nie przejmuję że na ławie nie mam obrusu, że na podłodze leży parę smieci, że się talerz zbił czy rozlała herbata. Przy dzieciach to standard. Dbam o to żeby miały co jeść, żeby je wychować na dobrych ludzi itd Kasa to rzecz nabyta dziś jest jutro jej nie ma. U mnie tylko mąż pracuje i łapie co się da ja nie mam nic:-( Na życie narazie starcza. Nie muszę mieć luksusów i chodzić w markowych ciuchach. Mam kochającą się rodzinę, dzieci bez których nie potrafię życ. poprostu mamy siebie.
Mam taką małą pracę dorywczą ale to później napiszę bo zaraz lecę po książki dla córki na następny rok. I znowu wydatek
Mam taką małą pracę dorywczą ale to później napiszę bo zaraz lecę po książki dla córki na następny rok. I znowu wydatek