reklama
czy któraś z was próbowała pieluszki z rossmana? te babydream
kusi mnie aby je wypróbować bo i cena też niezła
drażni mnie w pieluszkach dada to że jak Hania nasika to one tak śmierdzą
nie wiem może to tak ma być żeby zmienić pieluchę
zyrraffka
Szczęśliwa mama
czy któraś z was próbowała pieluszki z rossmana? te babydream
używałam ale 4 i byłam zadowolona bardzo ale ma się zmienić producent i nie będą już takie jak pampki tylko jak huggisy ale nie wiem od kiedy.
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
byliśmy dzisiaj na szczepieniu...
najpierw trochę statystyki:
Waga: 6200 (urodzeniowa 3850)
Wzrost: 63 cm
Jestem w mega szoku z wagą nie sądziłam , że tyle przybrał....
Wzieliśmy 5w1 i rotawirusa.
najpierw wypił rota, a potem kłucia w nożki:--( pierwsze poszło z małym zająknięciem... ale drugie to już się rozpłakał:---(
Na razie cisza i spokój... trochę pod wieczór pomarudził, ale tak w normie, gorączki na razie brak i spuchniecia też brak... oby tak dalej
najpierw trochę statystyki:
Waga: 6200 (urodzeniowa 3850)
Wzrost: 63 cm
Jestem w mega szoku z wagą nie sądziłam , że tyle przybrał....
Wzieliśmy 5w1 i rotawirusa.
najpierw wypił rota, a potem kłucia w nożki:--( pierwsze poszło z małym zająknięciem... ale drugie to już się rozpłakał:---(
Na razie cisza i spokój... trochę pod wieczór pomarudził, ale tak w normie, gorączki na razie brak i spuchniecia też brak... oby tak dalej
SophieAnne25
Fanka BB :)
Ja miałam newborn z babydream bo P się pomylił i je kupił zamiast Dady i w sumie byłam zadowolona. Fakt są sztywniejsze od Pampersów i Dady ale dla mnie to akurat nie była wada, małej nie przeszkadzało.
kosinka
Ja teraz jestem na haggisach 2 i jak na razie jestem zadowolona, zaczynają być już za małe więc kończmy tą paczkę i na razie mam pampersy 3 w tesco była promocja 112szt za 60zł. Potem zostaniemy chyba na dadzie, no chyba że jakieś promocje będą, wypróbuję też może 3 z haggisa, miała któraś?
A rossmanowskich nie miałam.
A rossmanowskich nie miałam.
reklama
tygryskowa
Wika, ale Ci synek ładnie rośnie
Róża, u mnie sprawdzony sposób na ciemieniuchę, to jak dziewczyny piszą. Smarowałam oliwką, zakładałam na to czapeczkę (kilkanaście minut przed kąpielą), myłam główkę i ciemieniucha znikała.
Róża, u mnie sprawdzony sposób na ciemieniuchę, to jak dziewczyny piszą. Smarowałam oliwką, zakładałam na to czapeczkę (kilkanaście minut przed kąpielą), myłam główkę i ciemieniucha znikała.
Podziel się: