reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZOSTAŁAM MAMĄ ♥ - o zdrowiu, opiece i pielęgnacji dzieci

Ja chyba się zbiorę i wyjdę, chociaż u mnie nigdy nie będzie upałów :-D
Muszę dzieci przewietrzyć. Ciężko mi z wózkiem i biegającą Niną, ale kisić się nie będziemy. Nina nie chce spać, a w domu kota można dostać, zwłaszcza że małżowina wraca dopiero za 2 godz.

Ok nigdzie nie idę - Nina padła na placu boju.
Wika - w przeciwieństwie do Igusia, moja Gwiazda weszła do łóżka :-)
DSC06494.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
My po szczepieniu:szok: tragedia. Marysia tak żałośliwie płakała, ze ja do tej pory dochodze do siebie:no: ale najgorsze ze nóżka jej spuchła:szok: i strasznie płacze. Wybudza sie i spi tylko u mnie na raczkach. Juz 3h na rekach:no: moje biedactwo

u nas kąpiel jest 21-21,30
do max 22,20 jest już ululana
śpi ostatnio do 4. (chodzi że do karmienia)
a potem to 6,7 zależy.

My po szczepieniu:szok: tragedia. Marysia tak żałośliwie płakała, ze ja do tej pory dochodze do siebie:no: ale najgorsze ze nóżka jej spuchła:szok: i strasznie płacze. Wybudza sie i spi tylko u mnie na raczkach. Juz 3h na rekach:no: moje biedactwo
1 lyzeczke sody oczyszczonej na pol szklanki, robić okłady. powinno pomóc :)

Ostatnia edycja:
Aneczka rób okłady z wody i sody tak jak nadalka napisała, my ponad tydzień kłady robiliśmy, mała aż ręką nie ruszała im szybciej zaczniesz robić tym szybciej pomoże możesz dać też czopek to uśmierzy ból i mała spokojniejsza będzie

reklama
Do góry