reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Waga: 6200 (urodzeniowa 3850)
no to przebił nawet mojego pierworodnego, który miał wagę urodzeniową 4,230 a w wieku 6 tygodni 5,700;-):-)
a obecny to już kruszynka bo przy urodzeniowej 3,530 w wieku 6 tygodni 4,840
Mysza1984
lalllalalala ;-)
a u Sary nawrót kataru Nocka do dupy-Usypiałam małą od 21 do 24, potem się wybudzała... -
wczorajszy dzień nie był wcale lepszy. Dzisiaj pewno też super nie będzie, bo pogoda nieciekawa i kisimy się w domu, ale może to i lepiej.
Na 16 tylko lecimy do szpitala na bioderka.
wczorajszy dzień nie był wcale lepszy. Dzisiaj pewno też super nie będzie, bo pogoda nieciekawa i kisimy się w domu, ale może to i lepiej.
Na 16 tylko lecimy do szpitala na bioderka.
justyna280788
Fanka BB :)
Zuzia tak ja zostałam poinformowana że niestety działa to tylko do 2roku życia.
Powiedzcie mi ile ml picia dziennie podajecie waszym maluszkom? Tym bardziej teraz w te upały?
Powiedzcie mi ile ml picia dziennie podajecie waszym maluszkom? Tym bardziej teraz w te upały?
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Róża, tak jak pisze Eve, strzykawką z takim dziubkiem pielęgniarka mówiła, ze dzieci ciagnące z butli lepiej sobie z tym radzą, bo zaciagna jak smoczek i szybko idzie, a u Wojtka trzeba było się trochę nagimnastykowa, żeby ciągnął ale najważniejsze, ze nie ulał
Mysza1984
lalllalalala ;-)
No to z Sarą będzie ciekawie, chociaż ja jej czasem podaję tą herbatę koperkową ze strzykawki od ibum i jakoś idzie. Jak jest głodna to nawet nie uleje ;-)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
dziewczyny co mam zrobić? Mała już 3 dni nie robiła kupki i się męczy?? KUpię dzisiaj dicoflor ale czy jakoś jeszcze mogę pomóc??
reklama
Agga1979
Fanka BB :)
Nie wiem czy dicoflor pomoże Ci na kupe. To jest probiotyk i zmienia tylko flore bakteryjną w układzie pokarmowym.dziewczyny co mam zrobić? Mała już 3 dni nie robiła kupki i się męczy?? KUpię dzisiaj dicoflor ale czy jakoś jeszcze mogę pomóc??
Podziel się: