reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZOSTAŁAM MAMĄ ♥ - o zdrowiu, opiece i pielęgnacji dzieci

napewno jest OLEJUSZKA Skarbu Matki.

Igorowi wyskoczyła jakiś czas temu i smarowałam oliwką i po kąpaniu wyczesywałam:tak: Takiemu maluszkowi można nałożyć jeszcze czapeczkę:tak:

reklama
czy któraś z was próbowała pieluszki z rossmana? te babydream
kusi mnie aby je wypróbować bo i cena też niezła
drażni mnie w pieluszkach dada to że jak Hania nasika to one tak śmierdzą
nie wiem może to tak ma być żeby zmienić pieluchę ;)

ja chyba jednak nie będę ryzykowała tylko kupię dadę
a jak będę w tesco to sprawdzę te fioletowe tescowe bo ponoć sa jak pampki a tańsze

czy któraś z was próbowała pieluszki z rossmana? te babydream
kusi mnie aby je wypróbować bo i cena też niezła
drażni mnie w pieluszkach dada to że jak Hania nasika to one tak śmierdzą
nie wiem może to tak ma być żeby zmienić pieluchę ;)

używałam ale 4 i byłam zadowolona bardzo ale ma się zmienić producent i nie będą już takie jak pampki tylko jak huggisy ale nie wiem od kiedy.

byliśmy dzisiaj na szczepieniu...

najpierw trochę statystyki:

Waga: 6200:szok::szok::szok: (urodzeniowa 3850)

Wzrost: 63 cm

Jestem w mega szoku z wagą:szok::szok: nie sądziłam , że tyle przybrał....

Wzieliśmy 5w1 i rotawirusa.
najpierw wypił rota, a potem kłucia w nożki:-:)-( pierwsze poszło z małym zająknięciem... ale drugie to już się rozpłakał:-:)-:)-(
Na razie cisza i spokój... trochę pod wieczór pomarudził, ale tak w normie, gorączki na razie brak i spuchniecia też brak... oby tak dalej:tak:

Ja miałam newborn z babydream bo P się pomylił i je kupił zamiast Dady i w sumie byłam zadowolona. Fakt są sztywniejsze od Pampersów i Dady ale dla mnie to akurat nie była wada, małej nie przeszkadzało.

Ja teraz jestem na haggisach 2 i jak na razie jestem zadowolona, zaczynają być już za małe więc kończmy tą paczkę i na razie mam pampersy 3 w tesco była promocja 112szt za 60zł. Potem zostaniemy chyba na dadzie, no chyba że jakieś promocje będą, wypróbuję też może 3 z haggisa, miała któraś?
A rossmanowskich nie miałam.

reklama
Wika, ale Ci synek ładnie rośnie:tak:
Róża, u mnie sprawdzony sposób na ciemieniuchę, to jak dziewczyny piszą. Smarowałam oliwką, zakładałam na to czapeczkę (kilkanaście minut przed kąpielą), myłam główkę i ciemieniucha znikała.

Do góry