reklama
mamusie moje drogie..
miałam dupiate babki na noworodkach i dowiedzenie się czegoś graniczyło z cudem
Maluszkowi trzeba podawać wit K i D ja zaopatrzyłam się w to:
http://lodz.forumslubne.pl/printview.php?t=7667&start=0
ale moje pytanie jak to dokładnie podawać??
http://lodz.forumslubne.pl/printview.php?t=7667&start=0
ale moje pytanie jak to dokładnie podawać??
zyrraffka
Szczęśliwa mama
mamusie moje drogie..
Zobacz temat - R
ja podawałam na łyżeczce z odrobiną mojego mleka
ola1985a
Aktywna w BB
dziewczynki w czym tzn .w jakim płynie będziecie kąpały/kąpiecie dzidziusie?
Agucha- tak na prawdę to my babki wszystkie dajemy rade choć czasem nam się wydaje że to wygląda inaczej. Ludzie są w stanie poradzić sobie w tak ekstremalnych sytuacjach, których nie są w stanie nawet wyobrazić. Ja kiedy sięgam pamięcią to też nie dowierzam ale teraz jest we mnie myśl że mimo wszystko udaje się przetrwać. Życzę Ci siły i tej wiary a wszystko samo szybko się ułoży. A z lekarzami to jakiś dramat jest. Moja babcia mocno sie przewróciła i ma podejrzenie pęknięcia kości. Zrobili jej RTG ale na opis musi czekać 4 dni bo wszyscy chirurdzy na urlopie . Mam nadzieję, że znajdziecie w końcu jakiegoś rozsądnego i poważnego lekarza.
Ola - ja mam Emolium
Natkusia- my Frankowi podawaliśmy Wita K+D bo tak zaleciła pediatra ale myślę że to powinno być dedykowane osobiście dla każdego dziecka. Położna wizytująca albo pediatra powinna zalecić.
Ola - ja mam Emolium
Natkusia- my Frankowi podawaliśmy Wita K+D bo tak zaleciła pediatra ale myślę że to powinno być dedykowane osobiście dla każdego dziecka. Położna wizytująca albo pediatra powinna zalecić.
kosinka
Fanka BB :)
Agucha co za durna baba z tej lekarki. Naprawdę niektórzy powinni zawód zmienić. Normalnie sie zdenerwowałam!!!
A Ty jesteś super mamą. Ja pewnie już dawno psychicznie bym padła!Przy jednym dziecku było ciężko i nie wyobrażam soie jak Ty dajesz sobie radę przy dwóch tak samo wymagających istotkach!!!
Co do witaminek to Gosi podawałam tylko wit. D. Ale to już było sporo czasu temu, może sie coś pozamieniało. Podawałam na łyżeczce z moim mlekiem albo bezposrednio wkrapiałam do buzi, ale i tak zawsze tym pluła.
A Ty jesteś super mamą. Ja pewnie już dawno psychicznie bym padła!Przy jednym dziecku było ciężko i nie wyobrażam soie jak Ty dajesz sobie radę przy dwóch tak samo wymagających istotkach!!!
Co do witaminek to Gosi podawałam tylko wit. D. Ale to już było sporo czasu temu, może sie coś pozamieniało. Podawałam na łyżeczce z moim mlekiem albo bezposrednio wkrapiałam do buzi, ale i tak zawsze tym pluła.
reklama
Ja przez 1sze 3 miesiące podawałam też wit. K, ale wszystko mi lekarz przepisał na pierwszej wizycie, sama bym się bała aplikować cokolwiek takiemu maluszkowi. A do kąpieli zakupiłam Oilatum soft i już niczym nie zamierzam smarować dziecka po kąpieli.
Podziel się: