reklama
Ja przeważnie przewijałam przed karmieniem, a w trakcie jak jadła często strzelała kupsztalka. Śmialiśmy się z M, że szybko trawi ;-) I karmiliśmy po kąpieli, ale Alicja lubiła się kąpać i nigdy nie płakała. Może lepiej w takiej sytuacji wcześniej robić kąpiele jak potem maluszki już są takie głodne??!!
Ps. Jeju dziewczyny zaraz umrę z duchoty...........
Ps. Jeju dziewczyny zaraz umrę z duchoty...........
U mnie na sr położona mówiła, że najlepiej dziecko nakarmić 1,5-1h wcześniej, żeby dziecko nie było głodne, bo kąpiele mają dawać dziecku przyjemność i relaks, ale również nie najedzone, bo może mieć problem z brzuszkiem ulewać albo zrobić kupę.
Agulka2012
Fanka BB :)
Ann nam też mówili żeby najpierw zmienić pieluchę a potem karmić. ale Antek ostatnio lubi zrobić podczas jedzenie to po też go przewijam bo jak potem zaśnie to śpi kilka godzin.
Ania-Aneczka ja mam ten sam problem. Brak ubrań. Jakoś wcześniej nie wydawało mi się to problemem ale teraz jest ogromnym. Brzuchol wystaje więc żadnej przylegającej bluzki nie chcę a reszta ciązowa już za duża..
Dziewczyny już pisałam na ogólnym ale zapytam tu. Mały od 2 dni mocno się napina jakby nie mógł zrobić kupki, poza tym pojękuję przez sen, zwłaszcza w nocy. czy to tylko chwilowy problem z niedorozwiniętymi jelitami czy myślicie że większe problemy z brzuszkiem. Tak mi go żąl jak cierpi...
Ania-Aneczka ja mam ten sam problem. Brak ubrań. Jakoś wcześniej nie wydawało mi się to problemem ale teraz jest ogromnym. Brzuchol wystaje więc żadnej przylegającej bluzki nie chcę a reszta ciązowa już za duża..
Dziewczyny już pisałam na ogólnym ale zapytam tu. Mały od 2 dni mocno się napina jakby nie mógł zrobić kupki, poza tym pojękuję przez sen, zwłaszcza w nocy. czy to tylko chwilowy problem z niedorozwiniętymi jelitami czy myślicie że większe problemy z brzuszkiem. Tak mi go żąl jak cierpi...
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Róża - Hehe pamiętam swój strach w szpitalu. Mała nakarmiona, śpi, a tu nagle kupa idzie... Sobie myślę - nie ruszam, bo się obudzi i co ja zrobię?!?- Przychodzi położna i mówię, że mała zrobiła kupę, a ta do mnie - Na co czekasz, przewijaj, ty byś chciała z kupą spać
Także Nina się przyzwyczaiła i nakarmiłam ją, zrobiła kupę, przewijałam na śpiocha i do łóżeczka ;-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Także Nina się przyzwyczaiła i nakarmiłam ją, zrobiła kupę, przewijałam na śpiocha i do łóżeczka ;-)
agucha1986
Jutro jedziemy do alergologa - prawdopodobnie maluszki dostaną mleczko dla alergików ze względu na te problemy z brzuszkiem, no nic jak ma im to pomóc to wszystko zrobię, żeby tylko się nie męczyły...trzymajcie kciuki, odezwę się jutro i napiszę co nam alergolog powiedziała...
reklama
mea-84
Agucha bardzo mocno trzymam kciuki za owocny przebieg wizyty :-)
Podziel się: