reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Żony mundurowych

reklama
Cześć wam kobietki;-) Ja jestem z lubuskiego...mam męża wojskowego od 1.5 roku i powiem wam, że puki pracuje normalnie na miejscu i nigdzie nie jeżdzi jest oki:-) najbardziej boje się jednak jego pierwszego wyjazdu na misję, w tym przypadku do Afganistanu:szok: strasznie będę to przezywać bo nigdy wcześniej się nie rozstawaliśmy na tak długo (najdłuższy okres to chyba 2 tygodnie) nie wiem jak bez taty wytrzyma moja dwu i pół letnia córcia ona tate wprost uwielbia:-( nie wiem przerasta mnie to....tak ogólnie jest tu któraś z woj.lubuskiego?? pozdrawiam:-)

Witam,
czy któryś mąż szykuje się do Afganistanu? Mój będzie jechał jako kierowca i ja mam już tego dosyć, jak nie poligon to szkolenia i tak przez cały maj będzie jakieś 3 dni w domu:( nie licząc długiego weekendu.

natasza- mój też najprawdopodobniej na przyszłą wiosnę wylatuje na misje do Afganu, to jego pierwsza misja będzie i ja już też okropnie się boje tego co będzie:( z tym że mój jako mechanik....

Witam
Można dołączyć?
Mój D pracuje w straży i teraz przez te powodzie praktycznie wogóle go nie widze:-(

Witaj Agula;-) mój jak narazie nie jedzie tam ale kto wie jak będzie...narazie od nas tylko kieowcy starów jadą bo mój w JW pracuje...

Ja do Soliny na czerwiec rezerwowałam w listopadzie. Jak chcesz nad morze do Sopotu dopiero na 2012 rok są wolne terminy. Najlepiej zadzwonić do WDW i zapytać.

reklama
Do góry