Wiele z nas przez to że Anka skłamała nie zechce jej pomóc ,ale ja wyślę paczkę z ubrankami za 2tygodnie . Zastanawiałam sie troche czy Jej pomagać skoro tak długo nas okłamywała i mnie również bo po tym jak się dowiedziałam że nie prawdą jest że mieszka z matką i odeszła od niego to duuuużo z nią pisałam i czekałam aż sie przyzna że skłamała no ale Ania trzymała mnie w przekonaniu że jest sama. Postanowiła się przyznać jak jej napisałam że wiemy cała prawdę że nadal z nim jest i mieszkają razem . Wiem że naprawdę jest w ciąży i jest tam krucho z kasą bo ani ona ani jej facet nie pracują ,ma też 2starszych synków. Ja pomogę ,bo dzidzia nie jest niczemu winnien i mam nadzieję że Anka tez sie nauczy że kłamstwem nic nie zyska .
wyślę 5body z długim rękawem
9body z krótkim
14bluzeczek i kaftaników
7 spodenek od 0-6
2śpiochy
2 półśpiochy
9bawełnianych pajacyków
2rajtuzki
4pary skarpetek takich malutkich
3pary bawełnianych bucików
5czapeczek nakładanych
2czapeczki wiązane
5łapek
1kocyk cienki polarek
sweterek biały 6-9
2sukieneczki
4sweterki ale są one duużo prane zresztą wszystkie ubranka są uzywane i tylko na niektórych nie ma sladów użytkowania ale myślę że przyda Ci się wszystko również takie troche zmechacone sweterki
wyślę 5body z długim rękawem
9body z krótkim
14bluzeczek i kaftaników
7 spodenek od 0-6
2śpiochy
2 półśpiochy
9bawełnianych pajacyków
2rajtuzki
4pary skarpetek takich malutkich
3pary bawełnianych bucików
5czapeczek nakładanych
2czapeczki wiązane
5łapek
1kocyk cienki polarek
sweterek biały 6-9
2sukieneczki
4sweterki ale są one duużo prane zresztą wszystkie ubranka są uzywane i tylko na niektórych nie ma sladów użytkowania ale myślę że przyda Ci się wszystko również takie troche zmechacone sweterki