reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Znieczulenie w cc

reklama
Rozwiązanie
Ja miałam niedawno cc i nikt nie mowil ze nie mogę mieć lakieru do paznokci, ale słyszałam ze w różnych szpitalach są różne praktyki. Zrób jak uważasz :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Zrob sobie zaraz po powrocie ze szpitala. Mnie tez bolal widok kobiet na porodowce i zaczynalam miec ,,depresje" w szpitalu na swoj widok w lustrze. Swoja droga, cieszmy sie, ze tylko takie problemy mamy.

Jeśli ma to mieć wpływ na Twój stan po porodzie to sobie zostaw (chyba, że w szpitalu zalecają zmyć.. często jest im obojętne). Personel sobie poradzi, mają sprzęt, a dobry stan psychiczny młodej mamy to ważna rzecz. Nie ma się co umartwiać.

Tylko pytam a nie prosiłem o krytykowanie mnie...miałam CC już i nic mi się nie działo dobrze reaguje na znieczulenie w kręgosłup

Nie wydaje mi się, by ktokolwiek w swych wypowiedziach Cię krytykował. Zadałaś pytanie, później następne, a my udzieliłyśmy Ci po prostu odpowiedzi. To, że nasze zdanie nie pokrywa się z Twoim to nie znaczy, że jest ono krytyką.
Z jednej strony pytasz jak postąpić, z drugiej swoimi wypowiedziami dajesz do zrozumienia, że nie zgadzasz się z naszymi radami, więc nie rozumiem, po co w ogóle zadałaś pytanie? Skoro masz swoje przemyślenia/ doświadczenie i podejście do tej sprawy, to zrób to, co uważasz za słuszne. Twoja cesarka, Twoje dziecko, Twoja sprawa.

reklama
Ja miałam niedawno cc i nikt nie mowil ze nie mogę mieć lakieru do paznokci, ale słyszałam ze w różnych szpitalach są różne praktyki. Zrób jak uważasz :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Rozwiązanie
Do góry