Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na mnie nie zadziałało. Dostałam za to mega zawrotów głowy i musieli mi odłączyćCześć, czy któraś z Was doświadczyła znieczulenia remifentanylem podczas porodu? Chciałabym podpytać o odczucia, czy odurzenie jest duże? Czy ból faktycznie zredukowany?
Z góry dziękuję za informację.![]()
Od indywidualnych predyspozycji. Jedni potrzebują większych dawek, inni mniejszych. Jedni będą się czuć fatalnie, a inni mają trip życia.Kurczę, zdania są podzieloneciekawe co wpływa na takie różne odczuwanie..
ale super. Chciałabym mieć tak jak ty! Ale boję się trochę odurzenia… nie wiem czy się zgodzę.Ja jestem z tych co mieli trip życiadla mnie wspomnienie porodu to mega (takie mega mega) zmęczenie, ale nie ból.
Ja jestem z tych co mieli trip życiadla mnie wspomnienie porodu to mega (takie mega mega) zmęczenie, ale nie ból.