megson1996
Fanka BB :)
Dlaczego Cię zostawili na oddziale?Jednak pojechałam. Jestem na oddziale
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego Cię zostawili na oddziale?Jednak pojechałam. Jestem na oddziale
Jestem na podtrzymaniu. Wdrożona luteina. Bóle podbrzusza były od środy. Podobno w środku była krewka a ja nie miałam żadnych plamien. W środę miałam usg było ciałko żółte a wczoraj już widziałam bijące serduszko.Dlaczego Cię zostawili na oddziale?
Ciałko żółte jest na jajniku. Chodzi na pewno o pęcherzyk żółtkowy. Ja nie za bardzo rozumiem na jakim podtrzymaniu jesteś. Luteina z jakiego powodu?Jestem na podtrzymaniu. Wdrożona luteina. Bóle podbrzusza były od środy. Podobno w środku była krewka a ja nie miałam żadnych plamien. W środę miałam usg było ciałko żółte a wczoraj już widziałam bijące serduszko.
Tak pęcherzyk. Pisałam w stresie. Luteina i duphaston. Bóle podbrzuszaCiałko żółte jest na jajniku. Chodzi na pewno o pęcherzyk żółtkowy. Ja nie za bardzo rozumiem na jakim podtrzymaniu jesteś. Luteina z jakiego powodu?
Bóle podbrzusza na tym etapie są jak najbardziej normalne. Mam wrażenie, że czasami lekarze przepisują leki jak cukierki. Albo tylko po to aby uspokoić pacjentkę.Tak pęcherzyk. Pisałam w stresie. Luteina i duphaston. Bóle podbrzusza
Bóle może i tak ale nie krwawienie.Bóle podbrzusza na tym etapie są jak najbardziej normalne. Mam wrażenie, że czasami lekarze przepisują leki jak cukierki. Albo tylko po to aby uspokoić pacjentkę.
No pisałaś, że nie masz krwawień. To może ustal jedną wersję wydarzeń.Bóle może i tak ale nie krwawienie.
Krwawienia pojawiły się wczoraj , więc mam jedną wersję wydarzeń.No pisałaś, że nie masz krwawień. To może ustal jedną wersję wydarzeń.
Krwawienia czy plamienia?Krwawienia pojawiły się wczoraj , więc mam jedną wersję wydarzeń.