PaulinaS98
Zaciekawiona BB
Dziewczyny pomocy ! W poniedziałek hcg 1157.40 dzisiaj 24115.40. Przyrost niespełna 44 % , jechać na szpital ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
11571.86 *Dziewczyny pomocy ! W poniedziałek hcg 1157.40 dzisiaj 24115.40. Przyrost niespełna 44 % , jechać na szpital ?
Podjechać do lekarza na USGJestem tak zestresowana i spłakana że nie wiem już, co robić
Ale na tym etapie to nic już nie znaczy, na usg powinno być już widać serduszko normalnie. Bete bada się na mega wczesnym etapie i tyle . Nie ma sensu jechania do szpitalaJestem tak zestresowana i spłakana że nie wiem już, co robić
Jednak pojechałam. Jestem na oddzialeAle na tym etapie to nic już nie znaczy, na usg powinno być już widać serduszko normalnie. Bete bada się na mega wczesnym etapie i tyle . Nie ma sensu jechania do szpitala
A czemu Cie zatrzymali?Jednak pojechałam. Jestem na oddziale
Przy takich wartościach nie ma już co bada bety. Wiem to sama po sobie, tylko niepotrzebny stres. Ja później miałam przyrosty nawet na poziomie 33%, a z ciążą wszystko w porządku.Dziewczyny pomocy ! W poniedziałek hcg 1157.40 dzisiaj 24115.40. Przyrost niespełna 44 % , jechać na szpital ?