reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
o jaaa. ja tu ostatnio rzadko bywam bo czasu ciągle brakuje :-) no ale może jakoś w końcu się do was dołącze na dobre hehe
no i widzę, że kerry w planie... tak tak... w killarney mieszkałam 4 lata - super!! teraz mieszkam trochę dalej, ale w killarney to jestem przynajmniej raz w tygodniu. ogolnie kerry polecam :-)

Didi-problem...domków mało:/bo powiedzmy tacy my weźmiemy np domek nr 4 i zostają 4domki:/
no ale ja głos wstrzymuję,bo w maju mamy eskapadę do Pl i jeszcze nie wiemy kiedy...tak więc na nas nie patrzcie:-(

a chcecie na takim zadupiu? no nie wiem jak wyglądają wasze zloty ale wydaje mi się, że ciekawsze miejsce też się znajdzie :-) oczywiście w samym kerry.

GosiaB no my właśnie najczęściej się spotykamy na "takim zadupiu":sorry:O to nam właśnie chodzi,żebyśmy mogli pobyc w swoim towarzystwie,pogrillowac,pojeśc,popic,pohałasowac trochę.Nie chcemy,żeby nas ktoś co chwile uciszał,upominał:sorry:Nie spotykamy się też w pobliżu jakiś placów zabaw czy cuś bo wszyscy chcemy posiedziec spokojnie a nie ganiac za dziecmi po huśtawkach:sorry:Parki raczej w rachubę nie wchodzą bo tam nie wolno grillowac:sorry:
Możemy się wybrac za to na przykład na drugi dzień do jakiegoś parku czy figloraju.Ale zakwaterowanie musimy miec w pobliżu spokojnego miejsca,albo jeszcze lepiej jak można pogrillowac na terenie ośrodka.Poza tym noclegi w takich miejscach są tańsze niż w pobliżu jakiś atrakcji:tak:...No mam rację czy nie,zlotowiczki?:-p
Didi fajne Twoje propozycje,widzę,żeś się wzięła z zacięciem do roboty:-D
Ja myślę,że powinnyśmy zrobi na początek listę kto chętny,ile osób,kiedy i czy z noclegiem:tak:

Mnie obojętnie,ale skoro Lubiczanka już wie,że w maju ma wypad do Polski to może jednak czerwiec?...No jakby Ciebie byc nie mogło?Toż Ty i familia Twoja to jeden ze znaków rozpoznawczych naszych zlotów:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Tichonku normalnie napisałaś wszystko to,co ja chciałam napisac.
Pierwszy nasz zlot był w hotelu,nie było źle,ale każdy był rozparcelowany na innych piętrach,ciężko było się spotkac,drugi zlot,ten w zeszłym roku był rewelacyjny.
Cottage,prywatny basen i mnóstwo przestrzeni dla dzieci.Wynajęliśmy boucing castle i było bosko.

Ja bez Lubiczanki też nie wyobrażam sobie zlotu :szok::no::no:
Ja zapłakałbym się i mój syn również :confused2:

Po pierwsze trzeba zrobic listę.Czy mam ją umieścic w pierwszym poście w wątku?Tak chyba będzie najprościej.Albo stworzyc nowy wątek,bo to przecież nowy zlot??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry