- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Aniaa83
Fanka BB :)
hejka
Mamy już styczeń wieć może pomyślimy o kolejnym Zlociku jeśli są chętne oczywiście...no i gdyby sie odbył to będzie mój ostatni już :-(
Szkoda ...bo fajna babka z Ciebie mimo ze pare slow zamienilysmy ...a to juz tak na 100% postanowione?
didi
zjeżdżam na początku lipcaDidi a kiedy Ty zjezdzasz?jakos w lipcu chyba co?czy wczesniej?
Szkoda ...bo fajna babka z Ciebie mimo ze pare slow zamienilysmy ...a to juz tak na 100% postanowione?
tak to już na 100% ..w końcu nadszedł ten czas na powrót zawsze odkładaliśmy zjadz z roku na rok ale tym razem już decyzja podjęta nieodwołalnie
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
To może znów zrobimy rozpoczęcie wakacji i zrobimy zlot w 30czerwca-1lipca?Co Wy na to?
No i gdzie tym razem?My teraz to już chyba z noclegiem;-)
No i gdzie tym razem?My teraz to już chyba z noclegiem;-)
didi
Mi raczej ten termin niebedzie chyba pasował bo zjazd do pl mamy w planach w pierwszym tygodniu lipca wiec bede miala wielkie pakowanie
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
30 czerwca jest zakończenie w polskich szkołach, przynajmniej u mnie, ale u Maragaret chyba też. Prawda Margaritta?
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
To będzie ciężkoTzn.dla mnie wsio ryba,ale faktycznie jest polska szkoła i dziewczyny nie będą mogły przyjechac Weekendy długie to:5,6,7 (w szkołach jeszcze 8) maja i 2,3,4 (w szkołach jeszcze 5)czerwca.No ale jak mówię polskie szkoły raczej wtedy działają,można by więc się spotkac niedzielę i poniedziałek,no chyba,że ktoś może i chce byc już w sobotę:-)
A Margaritta przebąkiwała coś,że na następny zlot nie jedzieGupia,no!
A Margaritta przebąkiwała coś,że na następny zlot nie jedzieGupia,no!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a może maj??
didi
jestem za majem
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
tylko gdzie?
ja proponuję co.Kerry.Każdy sprawiedliwie będzie miał daleko
ja proponuję co.Kerry.Każdy sprawiedliwie będzie miał daleko