- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kamcia dobrze godosz...poleje ci a co?good girl haha ja takie lubie!! Trzeba być twardym a nie mietkim
co pijemy?
lubiczanka
Fanka BB :)
Halo-co z tym zamkiem?Mam bookować?Bo nie wiem czy szanowne towarzystwo zauważyło,ale dziś juz ŚRODA!!!!!
Nieba bym Wam przychyliła,i najchętniej zamówiłabym sama,ale nie opłacę dziadostwa,bo u nas bida;/Tzn-opłacę,ale ino"cegiełkę")))
Nieba bym Wam przychyliła,i najchętniej zamówiłabym sama,ale nie opłacę dziadostwa,bo u nas bida;/Tzn-opłacę,ale ino"cegiełkę")))
anineczka
królowa mrówek :P
A ile ten zamek kosztuje?
A ten od Kamci za 100e to co? Ja juz nic nie kumam.
Zaraz powiem "P**** nie jadę"
A ten od Kamci za 100e to co? Ja juz nic nie kumam.
Zaraz powiem "P**** nie jadę"
lubiczanka
Jaki Kamci?Kamcia!!!jak masz jakiś za 100 to chyba nie mamy wątpliwości????Byleby nie był wielkości tego nasxzego"domowego",bo koniec końców trochę dzieci będzie
A ja zaraz zacznę pakować manele-coby nie pozapominać np kubeczka czy widelca))
A ja zaraz zacznę pakować manele-coby nie pozapominać np kubeczka czy widelca))
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Oj,tam się nie wściekajta bo nie o to mi chodzi,że sobie od tak powiem:"Pie**olę nie jadę!"To trochę bardziej złożoneDlatego pisałam,że podobnie mam jak Barmanka...Mam problem,który siedzi w mojej głowie,mała (albo i większa)deprecha mnie dopada i nie mam ochoty ludziom się pokazywać,gdziekolwiek się wypuszczać.Źle się czuję sama ze sobą i muszę coś z tym szybko zrobić bo nie jest dobrze:-(Popłakuję sobie po kątach ale P o tym nie wie
...Zresztą nieważne,chcę tylko wyjaśnić,że to nie jest moje widzimisię,jak mylnie to zrozumiałyście.
...Zresztą nieważne,chcę tylko wyjaśnić,że to nie jest moje widzimisię,jak mylnie to zrozumiałyście.
lubiczanka
Tichonek-ja tam Cię rozumiem-też mam takie chwilówki-raz tyle drogi,a mnie naprawdę te 25km do Clonmel wykańcza,2-a jak się zacznie,3-jak Ty babo wyglądasz-ludziom się lepiej nie pokazuj...no....ale będzie dobrze-jak sobie pomyślę,że taki weekendzik choć sobie zorganizowaliśmy na poczet wakacji to mi przechodzi))
reklama
renni
Lubiczanko-trza zrobic liste chetnych na zamek, i okreslic sume za jaka go chcemy wypozyczyc.
Bo jak zamowimy zameczek za 200 z hakiem a na zlot przyjedzie 5 rodzin z czego 2 chetne na zamek to ja tez wtedy powiem pie****** nie place
tichonek-tulaski!
Bo jak zamowimy zameczek za 200 z hakiem a na zlot przyjedzie 5 rodzin z czego 2 chetne na zamek to ja tez wtedy powiem pie****** nie place
tichonek-tulaski!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.