reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Halo-co z tym zamkiem?Mam bookować?Bo nie wiem czy szanowne towarzystwo zauważyło,ale dziś juz ŚRODA!!!!!
Nieba bym Wam przychyliła,i najchętniej zamówiłabym sama,ale nie opłacę dziadostwa,bo u nas bida;/Tzn-opłacę,ale ino"cegiełkę":))))

Jaki Kamci?Kamcia!!!jak masz jakiś za 100 to chyba nie mamy wątpliwości????Byleby nie był wielkości tego nasxzego"domowego",bo koniec końców trochę dzieci będzie
A ja zaraz zacznę pakować manele-coby nie pozapominać np kubeczka czy widelca;)))

Oj,tam się nie wściekajta bo nie o to mi chodzi,że sobie od tak powiem:"Pie**olę nie jadę!"To trochę bardziej złożone:sorry2:Dlatego pisałam,że podobnie mam jak Barmanka...Mam problem,który siedzi w mojej głowie,mała (albo i większa)deprecha mnie dopada i nie mam ochoty ludziom się pokazywać,gdziekolwiek się wypuszczać.Źle się czuję sama ze sobą i muszę coś z tym szybko zrobić bo nie jest dobrze:-(Popłakuję sobie po kątach ale P o tym nie wie:sorry2:
...Zresztą nieważne,chcę tylko wyjaśnić,że to nie jest moje widzimisię,jak mylnie to zrozumiałyście.

Tichonek-ja tam Cię rozumiem-też mam takie chwilówki-raz tyle drogi,a mnie naprawdę te 25km do Clonmel wykańcza,2-a jak się zacznie,3-jak Ty babo wyglądasz-ludziom się lepiej nie pokazuj...no....ale będzie dobrze-jak sobie pomyślę,że taki weekendzik choć sobie zorganizowaliśmy na poczet wakacji to mi przechodzi:)))

reklama
Lubiczanko-trza zrobic liste chetnych na zamek, i okreslic sume za jaka go chcemy wypozyczyc.
Bo jak zamowimy zameczek za 200 z hakiem a na zlot przyjedzie 5 rodzin z czego 2 chetne na zamek to ja tez wtedy powiem pie****** nie place:-D:-D:-D
tichonek-tulaski!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry