reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A co wy tu w D chcecie sie gryść??:)
Oczywiście za tych co niemogą to wypijemy a co!! No co nie którzy to nie wypiją hihi ale pojedzą za dwoje mam nadzieje:)
Co do kosztowności naprawy aut to też coś o tym wiem , bo ostatnio władowałam kase w Honde i jescze do końca nie zrobiona:/

reklama
Kamcia-ciągle zapominam...w każdym razie nie mam nic innego...facet mi jeszcze w skrócie napisał,że na zestaw party (zaraz wyszukam jakie tam atrakcje są w tym planie)380e za dzień...Trochę przydużo jak na moje oko...ale zaraz sprawdzę co tam oferuje;)
No więc 40ft-mega tor przeszkód(taki dmuchany),15ft na 17ft zamek dmuchany ze zjeżdżalnią,jakiś tam nadmuchiwany łuk i maszyna do robienia popcornu:)Tak szczerze trzebaby było obliczyć ilość osób(rodzin)podzielić i wtedy będzie wiadomo czy się opyla-jeśli tak 20,30e na cały dzień to sądzę,że nie kiepsko(?????)

Ostatnia edycja:
Hej
no widze, ze pare rodzinek sie juz wykruszylo, szkoda!:-(
lubiczanko-mysle, ze lepiej nie szalec z tym calym zestawem dmuchancow, uwazam, ze jeden zameczek nam wystarczy:tak:

ja też myślę,że jeden w zupełności wystarczy.Kamcia a co z tym gościem co ty dzwoniłaś?

ViKamcia i jak tam auto?

jak na razie pogoda w Arklow ok.W piątek i sobotę zachmurzenie umiarkowane bez opadów z temp.16stopni.Oby tak dalej.

Hej
No ja miałam dzwonić , ale Lubiczanka przejeła inicjatywe więc nic nie działałam...

Ja tak codziennie sprawdzam na nasz zlot pogode i miało być średnio , a teraz prognoza jest lepsza słonko i chmurka ok 18 stopni:))

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry