reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja dam znac jakie rozmiary jak bede wiedziala na 100% ze jedziemy,J nie ma jeszcze grafiku wiec nie wiem czy bedzie pracowal czy tez nie

Ja dam znac jakie rozmiary jak bede wiedziala na 100% ze jedziemy,J nie ma jeszcze grafiku wiec nie wiem czy bedzie pracowal czy tez nie

kochana potrzebuję na wczoraj.
jeśli ktoś nie poda rozmiarów do wieczora dzisiaj będę wysyłała aniaslu przybliżone rozmiary,wyliczone przezemła.
najwyżej dostanę po łbie,że za małe :-p

no to jeszcze 22 dzieci :eek:

Margarett ja nie mam GG,coś się skopcił,zapukaj tam do Tichonka i tych co tam masz,podpytaj o rozmiary,co?

Jestem w ciąży,nie wolno mnie bic! :-D:-D

Ada 104 cm
Julek 86 cm
Nie rozpisuje sie, bo wlasnie wychodzimy.
Wieczorem napisze wiecej wlasnie na tym watku, bo pojawil sie maly problem i trza by go jakos rozwiazac...;-)

margaret mnie tu przywolala, ale ja nie jade na zlot bo we wtoreknprzyszly lecimy do Pl, aczkolwiek bardzo chetnie przyjme koszulki czy tez inne gratisy, mozna mi przekazac przez ktoras z dziewczyn ;-) Eryk nosi na 6 lat to chyba 122, a Emma na 2-3 lata to chyba 92
Pozdrawiam :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry