reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kamcia-ale 8.70 euro,złotych?I jeśli nadruk to oprócz babyboom(bo to wszyscy mogą mieć)to może data i miejsce zlotu?

Oczywiscie że data i miejsce też:) 8.90 euro co nie jest dużo ja bym sobie zamówiła jak sie nie uda załatwić:)

no nie wiem czy niedużo:/jak dla mojej 6cio osobowej familii...zwłaszcza w porównaniu z 15złociszami(dobrze pamiętam?)...Ale czekam na wieści od Anineczki;)

Kamcia-no ciężko jest:/ale,ale-bez względu czy koszulki będą czy też nie i tak się będziemy świetnie bawic,prawda????Juz się nie mogę doczekać-normalnie żyję tym zlotem;)

Ale ja doopa z uszami jestem :nerd::baffled: nie dawno w Lidlu był papier na którym się drukowało a później wydruk można było naprasować na koszulki :nerd: że ja o tym nie pomyślałam wtedy ehhhhhhhhhhhh:no:

Ostatnia edycja:
Pauletta może jeszcze jest dawno to było? Może można go gdzieś indziej kupić...?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry