reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no a co chciałaś? :sorry2::-D gubie się :-D:dry: rozmiarówkę z metki tak?

No to chciałam.Rozmiar dziecka ubrań w CM,co mi po rozmiarze samego dziecka??

rozmiary polskie,wypatrrzone gdzieś na polskiej stronie:

0-3m --62
3-6m---68-74
6-12m--74-80
12-18m---80-86
18-24m--92-98
2-3l----98-104
3-4l---104-110
4-5l---110-116
5-6l---116-122
6-7l---122-128
7-8l---128-134
8-9l--134-140
9-10l--140-146
10-11l--146-152
11-12l---152-158

to orientacyjnie,jeśli pomoże super

Ostatnia edycja:
Barmanko nic mi o tym nie wiadomo,ania na pewno nie zrobi.
Coś tam proponowała Kamcia,ale niech ona się wypowie.
Zresztą wspomniec muszę,że pomyślałyśmy z Kamcią o wynajęciu zamku do skakania dla dzieci na cały dzień (sobota) z jakiejś firmy.
Z tego co Kamila się dowiadywała to 100e za cały dzień za zamek 5m na 5m.
Ale to już trzeba uzgodnic czy zrzucamy się po parę euro na to :sorry2:

No oki-to u nas tak
Daniel na 80-86cm(czyli te 12-18mies)
Dadzia na122-128cm(6-7lat)
Dawid 146-152cm(10-11lat)
Tak dobrze?

heh- nie chodzi w sumie o pare euro ( chociaz też :dry:) ale o to ,ze tych naszych dzieciaczków sporo chyba będzie i nie będa się "przepychanki" odbywały na owym dmuchańcu?:sorry2:

lubiczanko
perfect:cool2:

reklama
no nie wiem...są rodzice od tego by pilnowac kolejki.Zresztą liczę tutaj tylko dzieci gdzieś od 3 lat bo mniejsze to chyba będą się bały wejśc,zresztą te mniejsze to pewnie z brzegu z mamą czy z tatą poskaczą...decyzja należy do was.

Staramy się wyszukac jakiś atrakcji dla tych dzieci by ośrodka wypoczynkowego nie rozniosły,czyż nie? :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry