reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My się postaramy o te wory-małe sa jeszcze z zeszłego roku a i duże J postara się skombinować-choć kilka sztuk:)Jeśli o zarełko chodzi-to tym razem nie obiecuję(choć nie mówię,że się nie postaram),bo nie wiem jak tam moje kucharzenie w tym stadium będzie wyglądać:/Ale na grillka wałówkę wezmiemy-także z głodu nie popadamy;)))))

reklama
Oki-mamy worki-nie są to te największe,ale jak ja wlazłam to i reszta da radę:)skakać też się da-sztuk7:))))

ok a wiec juz co nieco sie doczytalam ... :p

ewelcia musze z Toba pogadac co i jak z pieniazkami :)

a za koszulke to na miejscu mam zaplacic czy wyslac juz komus pieniazki ?

kurcze ja to chyba pojde na latwize pokupuje ******* do jedzenia bo z limerick jak my dojedziemy to niewiem czy to bedzie smaczne ... te salatki i czy ciacho przezyje ...

jeszcze zobacze co i jak a z gier to mam tylko monopoly :p

Sylcia co do kasy na koszulki to się wstrzymaj.
Ja proponowałam Ani,ale stwierdziła,że na razie da sobie radę.Nie jestem jednak pewna czy na 100% będą te body i koszulki.Tak więc nie napalajmy się :sorry:

Ja do końca nie byłam pewna, bo nie wiedziałam czy lecę na wakacje do PL, ale niestety na zjazd się nie załapię, bo lecimy już 22.06:sorry2: May be next time;-)

reklama
doklanie tylko 3 tygodnie..moj P tez wolne bierze na piatek aby wyruszyc tak zeby byc na 14 ..bo cos kiedys bylo pisane o tej godzinie..
ja juz powoli musze liste zrobic co zabrac hihi...no i juz kilka skladnikow do ajerkoniaczku mam ale brakuje najwaniejszego.hihihi i bede robila go ...z tego co wiem oprocz mnie jeszcze Martuśka tez przywiezie ajerkoniaczek..hihihi...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry