reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zjazd czerwcówek

Jasne...Ja jak juz bede w polsce zglosze sie...Bo dopiero co 11 listopada skonczyla mi sie umowa i teraz bede miala karte na doladowania...

reklama
qrcze- jaka ja jestem opóźniona- dopiero teraz znalazłam ten wątek- i od deski do deski przeczytałam!:)
Marzy mi sie takie spotkanie!!! i jestem oczywiście jak najbardziej za!..Raczej dostosuję sie do większosci..., poniewaz do tego czasu sama nie wiem gdzie będę..czy w UK(Man)- i wówczas przylecę samolotem - gdzie będzie zjazd- jeśli w PL to np. mi najbardziej odpowiada Karpacz?..no, ale jeśli i będzie wawa..morze..Zakopane też może być- wówczas maż pojedzie do swojej rodziny w odiwdeiznki:)- a ja na zjazd:-)- problemu nie ma - oby tylko nic nie wyskoczyło i z terminem sie wstrzelić odpowiednio!:) i "gra gitara"...

dziewczyny pomysł suuper!..mam nadzieję, ze uda nam sie go zrealizować!:)

Sylwia - mijesce super :) od nas co prawda "troche" daleko ale przy odpowiednim terminie i przygotowaniu damy rade. Tylko czy my sie wszyscy pomieścimy w 8 domkach?

No dokladnie,bo lada chwila zanim sie obejzymy a bedzie juz kwiecien i powoli zacznie sie sezon...a wiadomo fajne miejsca ida jak swieze bulki...No i ta ilosc pokoi...:-D

reklama
Do góry