reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja juz zaczynam watpic czy wogole do zjazdu dojdzie
Sluchajcie kochane Cioteczki, ja i moj Malzowin tez jestesmy troche powaleni (moze ten sam klub, co Sumka hihi), wiec mozemy sie wstepnie podjac organizacji tych kolonii na kolkach
1. Nasze propozycje terminowe:
10/11-15 sierpnia (pt wieczor/sb rano - sroda):
- heatherek
14/15 -19 sierpnia (wt wieczor/sr rano - niedziela):
2. Nasza propozycja miejsca:
MAZURY - Mikolajki, stacja hydrobiologiczna PAN, ul. Lesna 13
3. Kto i z kim:
- heatherek (Ania, Marcin i Mateusz) - 3 osoby
My proponujemy to miejsce, bo znamy je z autopsji, duzo lasu, fajne drewniane domki, dostep do jeziora, niedaleko do dzialki Mamoota ), mozliwosc jedzenia na miejscu, tzw. swietlica gdzie mozna sie spotkac na plotach, no i nie bylo drogo.
Jesli sie okreslimy w miare szybko, ile nas jest i ktory termin nam pasuje, to bedziemy dzwonic i sie dowiadywac o ceny i dostepnosc miejsc.
Dlatego czekam do 10 marca, do soboty na Wasze komentarze.
Jesli nie Mazury, to mamy jeszcze fajne miejsce nad morzem (Piaski/Krynica Morska), ale tam tylko kwatery prywatne i trzeba byloby sie jakos rozdzielic.....
Aha, i oczywiscie, jesli macie jakies inne pomysly, to czekam na info.
1. Nasze propozycje terminowe:
10/11-15 sierpnia (pt wieczor/sb rano - sroda):
- heatherek
14/15 -19 sierpnia (wt wieczor/sr rano - niedziela):
2. Nasza propozycja miejsca:
MAZURY - Mikolajki, stacja hydrobiologiczna PAN, ul. Lesna 13
3. Kto i z kim:
My proponujemy to miejsce, bo znamy je z autopsji, duzo lasu, fajne drewniane domki, dostep do jeziora, niedaleko do dzialki Mamoota ), mozliwosc jedzenia na miejscu, tzw. swietlica gdzie mozna sie spotkac na plotach, no i nie bylo drogo.
Jesli sie okreslimy w miare szybko, ile nas jest i ktory termin nam pasuje, to bedziemy dzwonic i sie dowiadywac o ceny i dostepnosc miejsc.
Dlatego czekam do 10 marca, do soboty na Wasze komentarze.
Jesli nie Mazury, to mamy jeszcze fajne miejsce nad morzem (Piaski/Krynica Morska), ale tam tylko kwatery prywatne i trzeba byloby sie jakos rozdzielic.....
Aha, i oczywiscie, jesli macie jakies inne pomysly, to czekam na info.
Heatherek super!!!! My się piszmy, termin wszystko jedno który ( no może lepiej od 15 do 19, ale jak większość będzie inaczej to też może być) i jeżeli by nie wypaliły Mikołajki to na morze też. Mam nawet "znajome" sprawdzone kwatery w Katach Rybackich więc w razie czego też mogłabym tu zadziałać. I tak sobie myślę że jak dla kogoś byłby problem z dwoma dniami urlopu - ten 13-14 lub 16-17 to mógłby chociaż na weekend!!!
3. Kto i z kim:
- baśka (Magda, Paweł, Karolek)- 3 osoby
3. Kto i z kim:
Dziewczyny u nas wygląda to następująco
Termin sierpniowy nam bardzo pasuje mam urlop od 6 do 19,08 ale my planujemy pojechac do Grecji ... ale nie wiemy jak to na 100% wyjdzie bo wycieczki są strasznie drogie i chcemy upolowac jakieś LAST .. jak nie wyjdzie to nasze Morze Bałtyckie i wtedy chętnie dojedziemy na spotkanie ... ale ostatecznie nie mogę się na 100% zadeklarować . w razie jaby nie było juz wolnych miejśc to weźmiemy namiot .. heatherek czy tam można rozbijac namioty?
Termin sierpniowy nam bardzo pasuje mam urlop od 6 do 19,08 ale my planujemy pojechac do Grecji ... ale nie wiemy jak to na 100% wyjdzie bo wycieczki są strasznie drogie i chcemy upolowac jakieś LAST .. jak nie wyjdzie to nasze Morze Bałtyckie i wtedy chętnie dojedziemy na spotkanie ... ale ostatecznie nie mogę się na 100% zadeklarować . w razie jaby nie było juz wolnych miejśc to weźmiemy namiot .. heatherek czy tam można rozbijac namioty?
3. Kto i z kim:
- mamoot (Monika, Marcin, Wojtek) - 3 osoby
Dziewczyny, co do naszego zlotu to ja mam takie zdanie, że na pewno ktoś nie będzie mógł pojechać, bo za daleko, nie ten termin, brak urlopu, albo osoba zdecydowana zrezygnuje, bo coś wypadnie. Na pewno nie uda nam się pojechać wszystkie razem - choć bardzo szkoda Kasiu. Ale trzeba się postarać. Zobaczymy ile będzie chętnych.
Mi ta propozycja bardzo pasuje, ale w związku z tym, że mieszkam w Warszawie, to mi odpowiadają różne kierunki. Termin chyba bardzo udany.
Heatherku, wielkie dzięki za to, że się zgłosiłaś jako organizator. DZIĘKI!
- mamoot (Monika, Marcin, Wojtek) - 3 osoby
Dziewczyny, co do naszego zlotu to ja mam takie zdanie, że na pewno ktoś nie będzie mógł pojechać, bo za daleko, nie ten termin, brak urlopu, albo osoba zdecydowana zrezygnuje, bo coś wypadnie. Na pewno nie uda nam się pojechać wszystkie razem - choć bardzo szkoda Kasiu. Ale trzeba się postarać. Zobaczymy ile będzie chętnych.
Mi ta propozycja bardzo pasuje, ale w związku z tym, że mieszkam w Warszawie, to mi odpowiadają różne kierunki. Termin chyba bardzo udany.
Heatherku, wielkie dzięki za to, że się zgłosiłaś jako organizator. DZIĘKI!
reklama
a nie ma żadnych szans Kasiu żebyście pojechali? Jak to daleko od Was? Bez Kasi i Mikiego????
Irmaa tzn że w tym czasie nie ma Twojego męża w Polsce? dobrze rozumiem? a tak w ogóle zazdroszcze urlopu we Francji jestem jej fanką...uwielbiam tam jeździć (byłam raptem 3 razy ale czuję niedosyt )
Irmaa tzn że w tym czasie nie ma Twojego męża w Polsce? dobrze rozumiem? a tak w ogóle zazdroszcze urlopu we Francji jestem jej fanką...uwielbiam tam jeździć (byłam raptem 3 razy ale czuję niedosyt )
Podziel się: